VIDEO: Cristiano Junior viimeistelee kuin isänsä

”Isänsä poika”, ”Ei omena kauaksi puusta putoa”, ja niin edelleen.
Cristiano Ronaldo_

Portugalilainen jalkapallonsupertähti Cristiano Ronaldo vaihtoi kesällä sensaatiomaisesti seuraa Real Madridista Italiaan Juventus-paitaan. Seurojen välinen kauppahinta oli noin 100 miljoonaa ja kauppa ei sisältänyt vain yhtä, vaan kaksi Ronaldoa.

Cristiano Ronaldon poika Ronaldo Junior on nimittäin vastikään liittynyt Juventuksen nuorisoakatemiaan. Ronaldo Jr. onkin nähty jo tositoimissa alle 9-vuotiaiden harjoitusotteluissa. Vielä ei ole saatu videomateriaalia pojan otteista Bianconeri-paidassa. Viime vuonna Jr. oli kuitenkin kovassa vapaapotkuiskussa, ainakin paremmassa kuin isä tämän kauden alussa… Alla Ronaldo Seniorin kuvaama video missä portugalilaisen jälkikasvu painaa pallon upeasti maalin yläkulmaan.

Nothing is coincidence ????

Henkilön Cristiano Ronaldo (@cristiano) jakama julkaisu

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Ronaldo itse kuvaili poikaansa vastikään näin: ”Cristiano Junior on todella kilpailuhenkinen. Hän on kuin minä lapsena, hän ei siedä häviämistä. Hänestä tulee samanlainen kuin minusta, olen 100% varma.”

Juventus-faneilla onkin niin sanotusti pulla hyvin uunissa, mikäli Ronaldo Juniorin kehitys jatkuu samaan tapaan nuoriakatemiassa. Ronaldot eivät suinkaan ole ainoa isä-poika duo mustavalkoisissa. Niin ikään puolustaja Andrea Barzaglin poika Mattia pelaa Juventus-nuorissa. Myös Juventus-ikoni Claudio Marchision poika Davide seuraa isänsä jalanjälkiä joka nousi nuorisoakatemiasta edustukseen. Marchision siirto pois seurasta voi kuitenkin aiheuttaa Daviden siirron niin ikään uusiin maisemiin.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia