Cristiano Ronaldo uskoo ansaitsevansa vielä yhden tai kaksi Ballon d`Or palkintoa

Tältä mieheltä ei voitontahtoa ja itseluottamusta puutu!

Ronaldo, Juventus

Vuoden parhaan jalkapalloilijan palkinto, Ballon d’Or, jaetaan joulukuussa vuoden lopulla. Kisa ratkeaa jalkapallotoimittajien äänillä ja palkinto menee tänä vuonna jakoon Cristiano Ronaldon, Lionel Messin sekä Virgil van Dijkin kesken. Sama trio oli ehdolla voittamaan FIFA:n vuoden parhaan pelaajan palkinnon syyskuussa. Tällöin voitto meni jopa hieman yllättäen Lionel Messille. Miten käy kultaisen pallon kanssa? van Dijkia on pidetty ennakkosuosikkina, Ronaldon on jälleen viime kaudelta jäätävät tilastot ja Messi vei jo yhden suuntaa antavan pystin. Mieleniintoinen äänestys tulossa! Lue täältä lisää ennakkoasetelmista, Ballon d’Or skabaan >>

Ronaldo uskoo ansaitsevansa Ballon d’Or voiton

Jokaisella futisfanilla, pelaajalla sekä toimittajalla on tietenkin oma mielipiteensä siitä, kuka oli viime kauden paras jalkapalloilija. Cristiano Ronaldo kertoi Piers Morganin haastattelussa, että ehdottomasti hän juuri ansaitsee vielä yhden kultaisen pallon. Ronaldon mielestä hän ansaitsee urallaan vielä yhden tai kaksi Ballon d`Or kunniamainintaa koska hän haluaa tulla arvostetummaksi jalkapalloilijaksi kuin Leo Messi. ”Messi kuuluu jalkapallon historiaa, mutta minusta tuntuu, että minun pitäisi saada kuusi, seitsemän tai kahdeksan kultaista palloa hänen viittä vastaansa. Rakastan sitä palkintoa, minusta ansaitsen sen.”

Seksin harrastaminen parempaa kuin maalin tekeminen

Ronaldo kertoi samaisessa haastattelussa myös rakastavansa seksin harrastamista tyttöystävänsä Georgina Rodriguezin kanssa. Mallina elantonsa tienaavan Rodriguezin kanssa tuntuu Ronaldon mukaan isommalta nautinnolta kuin yksikään hänen vajaasta 700 maalista ammattilaiskentillä. Mies itse pitää kaikkien aikojen kauneimpana maalina itse tekemäänsä saksipotkumaalia Gianluigi Buffonin selän taakse Mestarien liigan pudotuspeleissä mutta sekään huikea osuma ”ei ole mitään Geon rinnalla…”

Mutta jos pitäisi valita, vielä yksi Ballon d´Or vai yksi syntisen nautinnollinen ilta Georginan kanssa niin kumman sinä CR7 valitsisit?

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia