Crystal Palace ei halua myydä Wilfried Zahaa

Valioliigan yksi halutuimmista pelaajista on Wilfired Zaha. Miehen pahaksi onneksi Crystal Palace ei halua luopua timantistaan.

Wilfried Zaha Crystal Palace

Yksi Valioliigakesän siirtoikkunan kuumimmista perunoista on ollut Crystal Palacen hyökkääjä Wilfried Zaha. Lähes tulkoon kaikki sarjan suurseurat ovat juuri nyt kiinnostuneita norsunluurannikkolaisen palveluksista mutta tällä hetkellä siirto Selhurst Parkita pois näyttää epätodennäköiseltä.

Zahalla mielessä Arsenal

26 – vuotias laitahyökkääjä itse järkytti Crystal Palace faneja aiemmin kesällä toteamalla, että hän haluaisi siirtyä isompiin ympyröihin. Pian näiden puheiden jälkeen Palacen paikallisvastustaja Arsenal jätti Zahasta kaksi tarjousta, jotka Crystal Palace molemmat hylkäsi suoralta kädeltä. Tämän jälkeen niin ikään lontoolainen seura Chelsea on ilmoittanut halukkuutensa tehdä Zahan kanssa sopimuksen. Zaha itse olisi halunnut juuri Arsenaliin ja tämä muutaman päivä vanha (pian Instagramista poistettu) julkaisu on aika räikeä osoitus Zahan Arsenal-haluista…

BONUS: Bonus jopa 300€ + 50 ilmaispyöräytystä
Pelaa nyt

Myös Everton kiinnostunut Zahasta – Crystal Palace pelkää fanien reaktioita

Uusimpana kilpakosijana mukaan Zaha-jahtiin on liittynyt Everton, joka on nyt tehnyt julkisesti 52 miljoonan punnan tarjouksen Zahasta. Palace on hylännyt jälleen tämänkin tarjouksen ja asettanut Zahan hintalapuksi 80 miljoonaa puntaa. Everton on englantilaislähteiden mukaan tekemässä vielä uuden tarjouksen mutta on epätodennäköistä, että seurat löytävät yhteistä säveltä, jotta siirto toteutuisi.

The Eaglesin suurin huolenaihe Zahan myynnin suhteen on se, että seura pelkää, ettei se löydä miehelle sopivaa korvaajaa. Viimekaudella Valioliigassa 12. jäänyt seura haluaa menestyä ja siihen tarvitaan maalintekijää. Palace johto on myös huolissaan, että fanit kääntävät seuralle selkänsä, jos se myy jo toisen tähtipelaajansa Aaron Wan-Bissakan lisäksi.

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä