Curtis Hamiltonin ura päättyi Tapparassa - Suuntana Lappeenranta

Tapparassa käyvät ovet

Yksi Liigakauden suurimmista mestarisuosikeista ennen kauden alkua oli kahden viime kevään mestari Tampereen Tappara. Joukkueen peli on kuitenkin sakannut, ja tammikuussa seura näytti hauista ostamalla yhden viime kausien parhaista ulkomaalaisista liigapelaajista. Mutta kuinkas sitten kävikään?

Tappara on tiedottanut purkaneensa pelaajasopimuksen kanadalaisen Curtis Hamiltonin kanssa. 26 – vuotias kokenut pelimies piti olla pelastus Tapparan maalinteko-ongelmiin, mutta toisin kävi. Mies ehti esiintyä tammikuussa viidessä ottelussa kirveslogorinnassaan ja nämä ottelut tuottivat puhtaat kiikaritehot. Tappara ja pelaaja tiedottivatkin purkaneensa pelaajasopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä.

Uusi vanha tuttu osoite

Hamiltonin matka Suomessa ei ole kuitenkaan vielä ohi. Mies löysi uuden kodin vanhasta osoitteesta, Lappeenrannasta. Hamilton liittyi jo pitkään hyökkääjiä etsineeseen SaiPaan. Kanadalainen iski Lappeenrannassa viime kaudella SM-liigassa pelaamissaan 43 ottelussa 14+13=27. Hänen maalitahtinsa oli väkevä erityisesti kauden alussa. Loppukaudeksi mies siirtyi TPS:n riveihin ja maalitahti tyrehtyi.

SaiPa:n johtoportaassa ollaan hyvin tyytyväisiä uuteen ”kaappaukseen”. ”Tuttu kaveri, jonka suuri osa pelaajista tuntee. Hänen avut ovat kahden suunnan pelaamisessa ja hän taitaa myös maalinteon. Curtis on sopiva tyyppi joukkueeseen niin pelaajana kuin ihmisenä” sanaili urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa.