Daily Mail: Conte jättää Chelsean kesällä

Conte tilalle Chelsean uudeksi manageriksi kaavaillaan Max Allegria, Luis Enriqueta tai Maurizio Sarria. Carlo Ancelotti ei kelpaa.

Antonio Conte jättää Chelsean kauden jälkeen, kirjoittaa englantilainen Daily Mail. Lehti kirjoittaa, että Chelsea on jo alkanut etsiä seuraavaa manageria, ja kärkikaksikko hommaan on tällä hetkellä Juventuksen Max Allegri sekä Barcelonan entinen päävalmentaja Luis Enrique. Conten sopimus ei pääty kuin vasta vuonna 2019, mutta silti 48-vuotiaan italialainen on jo valmis vaihtamaan muihin hommiin.

Allegrin ja Luis Enriquen lisäksi myös Napolin Serie A:n kärkipaikalle vienyt Maurizio Sarri on yksi ehdokas Stamford Bridgelle. Diego Simeonen nimi on myös ollut esillä, mutta hänen houkuttelemisensa pois Atletico Madridista saattaisi käydä hyvin kalliiksi.

Chelsea ex-manageri Carlo Ancelotti olisi myös vapaana, mutta häntä ei ilmeisesti haluta takaisin, vaikka Ancelotti olikin yleisön suosikki voitettuaan tuplamestaruuden ensimmäisellä Chelsean kaudellaan keväällä 2010.

Allegrin sopimus Juventuksen kanssa kestää vuoteen 2020, mutta hän on ilmaissut halukkuutensa valmentaa muuallakin kuin Italiassa. Kolmen Juve -vuoden aikana Allegri on voittanut kolme kertaa Serie A:n ja päässyt Mestareiden liigan finaaliin. Kovin paljon hänellä ei enää ole voitettavaa Torinon raitapaidoissa. Allegrin suosima hyökkäävä pelityyli on vielä Chelsean omistajan Roman Abramovichin mieleen.

Luis Enrique taas voitti Espanjan La Ligan Barcelonan kanssa kahdesti ja Mestareiden liigan kerran kolmen kauden aikana. Luis Enriqu on julkisesti ilmaissut kiinnostuksensa valmentaa Valioliigassa.

Conte tuskin joutuu kauaa olemaan työttömänä Chelsea -keikan jälkeen. Hän on jo nyt ykkössuosikki PSG:n uudeksimanageriksi Unai Emeryn tilalle. Samaten hänen nimensä on yhdistetty myös Real Madridiin, jos Zizou Zidane saa pikapuolin potkut.

Contella on ollut hankalaa Chelseassa mestaruuskauden jälkeen.VIime kaudella jäituplamestaruus haaveeksi, Arsenal oli parempi FACupin finaalissa. Kesällä Conte riiteli seurajohdon kanssa siirtomarkkinoista.