Daily Mail: Realiin Kane, Hazard, De Gea ja Pochettino

Real Madridin kausi on menossa penkin alle, ja jättiseuran kohdalla se tarkoittaa sitä, että pannaan kaikki uusiksi, maksoi mitä maksoi.

Real Madridin kausi on menossa plörinäksi. La Ligassa se on jo 19 pistettä Barcelonan perässä, ja Espanjan cupissa Copa del Reyssä matka tyssäsi kotikentällä Leganesia vastaan. Näin kehno kausi ei mene ilman suuria muutoksia joukkueessa. Real Madrid ei ole sellainen joukkue, joka tyytyisi olemaan toiseksi paras, ja sekin näyttää nyt hankalalta La Ligassa.

Realin manageri Zinedine Zidane on varmasti tulilinjalla ja saa potkut, jossa homma ei pian parane. Pelaajapuolellakin tarvitaan muutoksia parempaan. Cristiano Ronaldo ei ole enää sama mies kuin vielä muutama vuosi sitten. Uuden maalivahdinkin Real ilmeisesti ottaisi mielellään.

Daily Mailin mukaan Realin suunnitelmissa on käyttää puoli miljardia puntaa Manchester Unitedin maalivahdin David De Gean, Tottenhamin kärkimiehen Harry Kanen ja Chelsean pelintekijän Eden Hazardin hankkimiseksi. Samassa rytäkässä joukkueen uudeksi manageriksi tulisi Tottenhamin Mauricio Pochettino. Hazadin ja Kanen hintalappu olisi 200 miljoonaa puntaa kumpainenkin, ja de Gean siirtosumma olisi 100 miljoonaa puntaa.

Real Madrid on pantannut rahojaan jo muutaman kauden, ja sillä lienee painetta ostaa uusia Galacticoja. Real Madrid on hiljattain julkaistun listan mukaan maailman toiseksi eniten voittoa tekevä seura, mutta silti se ei ole neljään vuoteen tehnyt jättiostoa.

Real Madrid on käyttänyt vuosina 2010-2017 siirtomarkkinoilla 172 miljoonaa puntaa, Liverpoolkin on käyttänyt enemmän. Manchester United on samana aikana ostanut pelaajia peräti 815 miljoonalla punnalla. Viime kaudella Real Madrid tienasi 592.8 miljoonaa puntaa, listan ykkönen Manchester United tienasi vain puolitoista miljoonaa enemmän.

Harry Kane olisi juuri sellainen pelaaja, jota Real Madridin presidentti Florentino Perez joukkueenseen haluaa. Kanen kohdalla tosin siirron edessä saattaa olla tiivis suhde Tottenhamiin. Spurs on myös tehnyt selväksi, että se ei halua myydä Kanea millään summalla. Pochettinon siirtyminen Madridiin saattaisi tehdä siirron Kanelle helpommaksi.

Real Madridilla on tarve uudelle maalivahdille. Keylor Navas ei ole aivan maailman huippua. Yksi mahdollinen vaihtoehto seuralle olisi ollut Athletic Bilbaon Kepa Arrizabalaga, mutta hän teki seuransa kanssa uuden sopimuksen, jossa on 70 miljoonan ulosostohinta. ManU:n De Gea on jo pitkään ollut Real Madridin kiikarissa. Vuonna 2015 De Gea jo melkein siirtyi Madridiin, siirto meni loppusekunneilla pieleen. Chelsean Thibault Courtois on Daily Mailin mukaan tällä hetkellä Realin kakkosvaihtoehto, jos ManU vaatii De Geasta enemmän kuin 100 miljoonaa puntaa.

Zinedine Zidanellekin on jo katsottu uutta seuraa. Zizou on liitetty Paris SG:n joukkueeseen.