Debytoiko Andy Lonergan lauantaina Liverpoolin maalinsuulla?

Liverpoolin maalivahtikaksikko on telakalla, toteutuuko kohta 36 - vuotiaan maalivahdin unelma?

liverpool andy lonergan

Becker loukkaantunut ❌ Adrian loukkaantunut ❌

Liverpool taisteli vielä pari vuotta sitten maalivahtiongelmien kanssa, kun punaisten tolppien väliin ei tuntunut löytyvän voittavaa maalivahtia. Viime kaudella oli kuitenkin ihan uusi ääni kellossa, kun maailman kallein maalivahti Allison Becker osoitti olevansa jokaisen pennin väärti johdattaen Liverpoolin Mestarien liigan voittoon sekä järkyttävän lähelle Valioliigan mestaruusjuhlia.

Becker on Liverpoolin ehdoton ykkösmaalivahti mutta seuran pahaksi epäonneksi brasilialainen loukkaantui heti Valioliiga-kauden avausottelussa liukastuttuaan avauspotkua antaessa. Jalkavamma pitää Beckerin sivussa arvioiden mukaan 6 – 8 viikkoa. Beckerin tilalle ykkösvahdiksi nousi espanjalainen Adrian, joka otti heti Beckerin korvattuaan pari nappi torjuntaa ottelussa Norwich Cityä vastaan ja viime keskiviikkona mies pääsi juhlimaan ensimmäistä pokaalia Liverpoolin kanssa, kun hän peittosi Uefan Super Cupin finaalissa Chelsean rankkareiden jälkeen numeroin 3 – 2. Adrianin ratkaisevan torjunnan jälkeen kentällä alkoivat luonnollisesti voitonjuhlat, jonka seurauksena kentälle rynnännyt Liverpool-fani liukastui sillä seurauksella että hän veti jalat alta espanjalaismaalivahdilta. Liverpoolin aivan käsittämättömäksi epäonneksi isku Adrianin jalkaan oli sen verran paha, että hänellä on nyt nilkka turvonnut ja Valioliigakauden toinen ottelu Southamptonia vastaan on vaarassa.

Katso alta tilanne loukkaantumisesta:

Andy Lonergan pelasta päivän? ✅

Jos Adrian ei ole kunnossa lauantaina niin Liverpool joutunee turvautumaan Southampton ottelussa kahden kuukauden päästä 36 – vuotta täyttävään konkarivahti Andy Lonerganiin. Prestonista lähtöisin maalivahti on pelannut Championshipissä reippaasti yli 200 ottelua, joten kokemusta tolppien välistä mieheltä ei puutu. Lonergarn on myös tempaissut vuonna 2004 maalin omalta rangaistusalueelta. Tämä on meriitti mitä Adriadnilta tai Beckeriltä ei löydy….

Lonergan elää tietynlaista tuhkimotarinaa toisten epäonnen kautta, sillä mies solmi vasta viime maanantaina pelaajasopimuksen Liverpoolin kanssa ja nyt hänellä saattaa olla lauantaina edessään Valioliiga-debyytti. Jos Lonergar pelaa lauantaina niin hänestä tulee 2000 – luvulla vanhin englantilaispelaaja joka debytoi Valioliigassa.

Miten Liverpoolin loukkaantumiset vaikuttavat Fantasy Premier League valintoihin?

Yksi mielenkiintoinen näkökulma Liverpoolin loukkaantumisten takana on Fantasy Premier Leagua valinnat. Liverpoolin puolustajat ovat haluttua tavaraa koska he pystyvät luomaan maalipaikkoja mutta tuomaan pisteitä myös nollapelien muodossa. Nollapelit ja isot pisteet ovat kuitenkin vaarassa maalivahtiruletin vuoksi. Luotatko sinä edelleen Robertsoniin, van Dijkiin ja Alexander-Arnoldiin? Lue vinkkimme FPL:n toiselle peliviikolle ja muista myös tykätä Valioliiga Suomi FB-sivuista sekä liittyä Valioliiga Suomi ryhmään.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia