Debytöivätkö nämä nuoret suomalaiset ensi kaudella NHL:ssä?

Nähdäänkö Montreal Canadiensissa ja Vancouver Canuksissa suomalaisväriä kaudella 2018/19?
icehockey - jääkiekko

Viime kesän NHL-draftin kolmosvaraus, 18 – vuotias porilainen Jesper Kotkaniemi, pelasi viime viikonloppuna sentterin paikalla tulokkaiden harjoitusotteluissa Ottawa Senatorsia ja Toronto Maple Leafsia vastaan. Seuraavaksi nuorimies suuntaa Canadiensin viralliselle harjoitusleirille josta haetaan paikkaa varsinaiseen NHL-kokoonpanoon. Kotkaniemi itse lähtee tietenkin tavoittelemaan paikkaa ylhäällä.

”Totta kai ajattelen, että minulla on mahdollisuus mutta koska en ole pelannut vielä yhtään ottelua miesten kanssa Pohjois-Amerikassa, niin vaikea sanoa. ” Kotkaniemi totesi sunnuntaina. Canadiensin tulokasleirin vetäjä Joel Bouchard näkee niin ikään potentiaalia Kotkaniemessä ” Olen ylpeä hänen esityksistään, hän osoitti paljon luonnetta. Hän osaa pelata hyvää lätkää, se on varma. Hän on kuitenkin vasta nuori kaveri, joka tarvitsee paljon kokemusta noustakseen NHL-tähdeksi.”

Kotkaniemen ja Bouchardin lausuntojen valossa voisi päätellä, että nuori suomalainen on tehnyt leirillä hyviä asioita, mutta siitä huolimatta Kotkaniemen ensi kausi menee vielä Ässissä kokemusta keräten.

Jesperi Kotkaniemi tuntee onnistuneensa päivä päivältä paremmin Montreal Canadiensin pre-seasonilla ja tulokkaiden turnauksessa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

??????????

Henkilön jesperi kotkaniemi (@jesperikotkaniemi) jakama julkaisu

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Vancouver Canucksin vuoden 2016 NHL-draftin viidennen kierroksen varaus Olli Juolevi aloittaa kiekkokauden Pohjois-Amerikassa mutta näillä näkymin AHL:ssä. Selkäleikkauksesta vastikään toipuneesta Juolevista on odotettu, varsinkin kotimaassa, NHL-pelaajaa aina varaustilaisuudesta lähtien. Juolevi pelasi häikäisevästi OHL:ssä sekä nuorten leijonien paidassa mikä nosti odotukset kattoon. Miehen viime kausi meni lainalla TPS-paidassa mutta ensi kausi on viimein hänen ensimmäinen kautensa ammattilaisena rapakon takana.

Juolevin tulevan AHL-joukkueen Utican valmentaja Trent Cull on innoissaan työskentelystä suomalaisen kanssa. ”Minun näkökulmastani katsottuna Olli on mennyt vuodessa paljon eteenpäin. Hän on kehittynyt niin jäällä kuin se ulkopuolella. Hän on tehnyt paljon hyviä asioita. Hän näyttää minusta paljon valmiimmalta kuin vuosi sitten ja olen siitä todella innoissani!”

Pukeeko Juolevi ensi kaudella pelastusliivien lisäksi Canucks-paidan päälleen?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia