Diego Simeone pahin mahdollinen vastus Jürgen Kloppin Liverpoolille?

Mestareiden liigan pudotuspelit alkavat 18.02.2020. Brittilehti Independent pitää Atletico Madridia pahimpana mahdollisena vastuksena Liverpoolille.

 

 

diego simeone atletico madrid

Diego Simeonen valmentava Atletico Madrid ei ole tällä kaudelle enää mukana La Ligan mestaruustaistelussa. Joukkue on jäänyt kärkisijasta jo 13 pistettä.

Espanjalaiset uumoilevat, että tämä on Simeonen viimeinen kausi Atleticon peräsimessä ja tämä tekee espanjalaisseurasta todella vaarallisen vastustajan, Valioliigaa tällä kaudella dominoineelle, Liverpoolille Mestarien liigan pudotuspeleissä. El Cholo Simeone piiskaa varmasti kaiken irti joukkueestaan saavuttaakseen himoitun mestaruuden tällä kaudella.

Kuuntele myös Mestarien liiga kierros Podcastiin paketoituna: 

Diego Simeon syttyy isoihin peleihin

Iso brittilehti The Independent on uutisoinut ottelun alla siitä miten argentiinalainen valmentaja on katsellut tuntitolkulla Jürgen Kloppin joukkueen otteluita, etsiäkseen keinoja, miten lyödä Liverpoolin kivikovalle hyökkäykselle luun kurkkuun. Lehti maalailee kuvaa siitä, kuinka Simeone syttyy tällaisista haasteista ja miten isot ottelut saavat aina sekä valmentajasta että Atleticosto ulos parhaansa. Viime kauden pudotuspelien avauskierroksella madridilaisjoukkue selätti Juventuksen lukemin 2 – 0. Joukkue kaatoi samoin lukemin alkulohkossa kotonaan muun muassa Dortmundin sekä Monacon. Joukkueen kotiareena Wanda Metropolitano ei tule olemaan siis helppo paikka Liverpoolille tiistai-illan 18.02.2020 ottelussa.

Tässä varsin hieno taktinen kuvaus Ticon pelistä viime kaudella Juventusta vastaan: 

Brittilehti maalailee, että Atletico on pahin mahdollinen vastus tässä vaiheessa kautta Liverpoolille. Punaiset ovat olleet isossa otteluruuhkassa. Talvitauko teki pelaajille varmasti terää mutta ensimmäinen ottelu tauon jälkeen oli tahmea. Miten sinä odotat otteluparin avausottelun päättyvän?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia