Dylan Larkin yritti estää maalintarkistuksen Anaheimia vastaan pelatussa ottelussa

Larkin sai aihetta tuuletukseen syöttöpisteen muodossa

NHL logo

Taistelu NHL:n pudotuspelipaikoista sekä villikorttikierrokseen pääsystä käy kuumana. Pelaamatta on noin kymmenen ottelua, kun mitä tahansa voi vielä käydä. Sen verran pieniä piste-eroja ratkaisevilla sijoilla on.

Anaheim Ducks taisteli tärkeistä pisteistä lauantaiyönä, kun vastaan asettui Detroit Red Wings. Ankat veivät voiton lopulta 4-2, mutta ottelu sisälsi kyseenalaisia metkuja, tai ainakin sellaisen yrityksen.

Vaikka Detroit on jo käytännössä menettänyt pudotuspeli mahdollisuudet, niin ottelussa riitti virtaa. Ottelun toisen erän lopulla 18 sekunnin sisään mahtui kaksi tappelua, kun Corey Perry sekä Justin Abdelader pudottivat hanskat, ja heti perään oli Ryan Keslerin sekä Anthony Mantan vuoro painia.

Toisen erän alussa oli metkujen vuoro. Ducksin Dereck Grant sai maalineduskahinassa lyötyä kiekon kohti maalia. Kiekko jäi pyörimään ihmismassaan sekä maalivahdin varusteiden alle. Tässä hetkessä Dylan Larkin, olisi voinut yrittää sutia kiekkoa sekä Ducks miehistöä pois maalilta, mutta yllättäen hän kurottaa kädellään peittäen maalikameran linssin.

Hyvä yritys Larkin, hyvä yritys.. Jos olisit saanut hanskasi linssin eteen sekuntia nopeammin niin maali olisi pitänyt hylätä, koska kiekkoon ei ollut suoraa näköyhteyttä. Onneksi jääkiekon ja NHL:n tulevaisuuden kannalta myöhästyit. Peliä pitää pelata taidoilla, ei huijaamalla.

Katso tilanne tästä:

https://twitter.com/BarSouthNCelly/status/975062163193647104

Yritys oli todella räikeä ja häikäilemätön, sillä se tallentui niin kuviin kuin ottelulähetyksiinkin. Se ei myöskään varmastikaan ollut vahinko, sillä miehen katse kohdistui suoraan kohti kameraa tilanteessa:

NHL:n pitää seurata ja yrittää kitkeä tälläiset yritykset ja nopeasti.