Eden Hazard on myyty!

Eden Hazardin siirtymistä Chelseasta Real Madridiin on uumoiltu jo pitkään. Nyt brittilehdet ja BBC ovat uutisoineet, että siirto tapahtuu noin 88 miljoonan punnan hintaan.

Eden Hazard, Eurooppa-liigan pokaali

Eden Hazard on myyty Real Madridiin, uutisoivat brittilehdet. Chelsea ja Real Madrid ovat sopineet Hazardin hinnaksi noin 88 miljoonaa puntaa ja vielä jotain lisäosia päälle.

Hazard sanoi Eurooppa-liigan finaalin jälkeen, että ”luulen, että nämä ovat jäähyväiset, mutta futiksessa ei koskaan voi olla varma”. Vielä tuolloin Hazardin hinnasta ei oltu päästy sopuun, mutta nyt ilmeisesti kaikki on valmista. Allekirjoitukset vain enää puuttuvat.

28-vuotias Hazard oli Chelsean viime kausien menestyksessä ehdoton avainpelaaja. Chelsean vuosinaan Hazard voitti Valioliigan kahdesti, FA Cupin kerran ja Eurooppa-liigan kahdesti.

Chelsean manageri Maurizio Sarri, joka on myös jättämässä seuran, sanoi Eurooppa-liigan finalin jälkeen tienneensä jo pitempään, että Hazard haluaa jättää seuran.

”Hazard on loistava pelaaja, mutta hänen kanssaan menee muutama kuukausi ennen kuin ymmärtää häntä ihmisenä. Kun sitten ymmärtää, niin voi sanoa, että hän on loistava ihminen. Tiesin, että Eden haluaa pois, ja halusin kunnioittaa hänen päätöstään”, Sarri sanoi.

Hazardilla olisi ollut vielä vuosi jäljellä sopimust Chelsean kanssa. Hän tyrmäsi siirron toiseen Valioliigan seuraan.

”Ei mitään mahista. Minä olen sininen, se merkitsee minulle paljon. En voisi pelata toiselle englantilaiselle joukkueelle.”

Real Madrid on jälleenrakentamassa uutta voittajajoukkue pieleen menneen kauden jälkeen. Joukkue tuli La Ligassa vasta kolmanneksi, peräti 19 pistettä Barcelonaa perässä. Mestareiden liigassa Real putosi Ajaxille 1-4 -kotitappion jälkeen.

Realilla oli viime kaudella kolme manageria. Julen Lopetegui aloitti, mutta jo lokakuussa hän sai potkut. Santiago Solari kesti hommassa maaliskuuhun saakka, kunnes vanha mestari Zizou Zidane palasi seuraan. Ennen Hazardia Real Madrid on jo hankkinut puolustaja Eder Militaon Portosta 44 miljoonalla punnalla ja hyökkääjä Luka Jovicin Eintracht Frankfurtista noin 58 miljoonalla punnalla.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia