Edmontonin Draisaitl: Puljujärvi ei halua pelata kanssamme

Edmonton Oilersin hyökkääjä Leon Draisaitl kommentoi Oulun Kärppiin lähteneen Jesse Puljujärven tilannetta avoimesti TSN:lle.

Kotoiseen Liigaan saatiin viime viikolla pelaajavahvistus, jonka positiivisuudesta voidaan olla kahta mieltä. Nimittäin monet Kärppä-fanit iloitsevat Jesse Puljujärven paluusta, mutta toisaalta monet toivoivat miehen onnistuvan NHL:ssä ja saavan jatkaa pelejään tarunhohtoisessa.

Kärpät ja Puljujärvi solmivat vuoden mittaisen sopimuksen joka sisältää pykälän, joka mahdollistaa paluun NHL:ään 1. joulukuuta asti. Puljujärvi on kuitenkin avoimesti kertonut, ettei halua palata Edmonton Oilersiin. Jessen pelaajaoikeudet kuuluvat kuitenkin Edmontonille siihen asti, että GM Ken Holland löytää sopivan kauppakumppanin.

Puljujärvi onnistui kauden ensimmäisessä Kärpät pelissään iskemään maalin Ranskalaisen Grenoblen verkkoon CHL-ottelussa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

-Hän on nuori hyökkääjä ja tuntuu ettei hän halua pelata enää seurassamme, Edmontonin tähtihyökkääjä Leon Draisaitl kommentoi TSN:lle.

-Hän tietenkin haluaa, että häntä autetaan ja hän auttaa joukkuetta, mutta toistan, että tällä hetkellä näyttää, että hän ei halua enää auttaa joukkuettamme. Ehkä asiat muuttuvat. Onneksi meillä on ihmisiä jotka tekevät näitä päätöksiä työkseen, Draisaitl jatkaa.

Puljujärven agentti Markus Lehto on tehnyt selväksi, että Jesse haluaa uuden alun uuden NHL-seuran kanssa. Myös Puljujärvi itse on kommentoinut tavoitteiden olevan edelleen NHL:ssä.

Edmonton Oilers varasi Puljujärven vuonna 2016 ensimmäisen kierroksen neljäntenä varauksena. Ruotsin Älvkarlebyssa syntynyt 21-vuotias 193cm pitkä hyökkääjä ei ole kuitenkaan lyönyt läpi kolmen kauden aikana. Hän on onnistunut tekemään ainoastaan 17 maalia ja 37 pistettä 139 ottelun aikana.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia