Erik Karlsson pukeutui Star Wars teemaan Halloweenina

Maailman paras NHL-pelaaja rakastaa Halloweenia

Ei tarvitse erikoinen meedio olla huomatakseen, että maailman parhaaksi NHL-pelaajaksi tituleerattu Ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson rakastaa Halloweenia.

NHLjoukkue Ottawa Senatorsin Kapteeni muodostaa rakkaansa Melinda Curreyn kanssa yhden NHL:n upeimmista pariskunnista. Parilla näyttää olevan samat kiinnostuksen kohteet ainakin näin Halloweenin nurkilla. Viime vuonna kyyhkyläiset pukeutuivat tanssijoiksi.

https://www.instagram.com/p/BLw9WVDBCGx/

Edellisenä vuonna he olivat pukeutuneet Disneyn klassikkoanimaatio pienen merenneidon mukaisesti.

https://www.instagram.com/p/9TR_xfIeZ0/

Täksikään vuodeksi pariskunta ei ollut jäänyt toimettomaksi Halloween pirskeitä suunnittellessaan.  Hieman yllättävästi suhteen kauniimpi osapuoli Melinda oli pukeutunut Darth Vaderiksi, kun Erikin kuontaloa koristi hieman naisellisempi Princess Leian asukokonaisuus.

https://www.instagram.com/p/Ba7sZEkBWUW/

Kaikki elokuvamaailmaa seuraavat tietävät Star Wars Rogue Onen legendaarisimman lauseen, joka tulee nimenomaan Vaderin suusta : The force is with me.

Ainakaan maanantaina voima ei ollut puolustajan kanssa, sillä Montreal Canadiens jyräsi Ottawa Senatorsin 3-8. Samaisessa ottelussa ruotsalaisen ketjun peli ei toiminut, kun Karlsson kirjautti itselleen uransa huonoimman plus-miinus tilaston -6 !

Puolustajan kausi ei ole muutenkaan alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, kun mies ei ole avannut vielä edes maalitiliään. Pitää kuitenkin muistaa, että loukkaantumisen jälkeen otteluita on kertynyt vasta seitsemän kappaletta. Näissä seitsemässä ottelussa syöttöpisteitä on kuitenkin jo 10. Pitäisi kapteenin kuitenkin maalejakin tehdä? Varsinkin jos oma valmentaja kutsuu sinua maailman parhaaksi.