Erik Karlsson keräsi kiekon talteen. Miehen viimeinen Ottawa-kotiottelu?

Joidenkin huhujen mukaan Karlsson olisi siirtymässä Crosbyn seuraksi

NHL:n runkosarja alkaa olemaan loppusuoralla, kun Ottawa Senators pelasi jo kauden viimeisen kotiottelunsa. Senaattorit hävisivät kotonaan Winnipeg Jetsille 5-6. Jetsin Patrik Laine pelasi jo seitsemännen perättäisen ottelun nolla tehoilla.

Karlsson pelasi normaalilla tasollaan tehden kolme syöttöpistettä. Kapteenin avustukset eivät riittäneet kuitenkaan voittoon. Ottelun huomatuin ja huhutuin asia lienee kuitenkin Karlssonin housuihin sujauttama kiekko. Oliko se muistoesine Ottawa ajoilta?

Karlsson on pyörinyt lähes koko kauden kaikkien kiinnostavimpien siirtohuhujen kohteena. The Hockey Newsin mukaan Ottawan toimiston pöydällä oli useita tarjouksia ruotsalaista koskien, mutta kauppoja ei kuitenkaan syntynyt ennen siirtorajan umpeutumista. Senators on tämän kauden NHL:n runkosarjan toiseksi viimeisenä, joten hänet oltaisiin viimein voitu kaupata seuraan, joka taistelee Stanley Cupista tosissaan.

– Haluan saada sen mitä ansaitsen. Vähempi ei riitä.  Lopulta ei ole väliä mihin seuraan päädyn, Karlsson kertoi Ottawa Sunin haastattelussa.

Koko NHL-uransa Ottawaa edustanut Karlsson ei yllättäen anna minkäänlaista sympatiaa kotikaupunkiaan kohtaan. Ottawa ei ole halukas maksamaan maailman parhaaksikin tituleeratulle pelaajalle tämän vaatimaa summaa, joten ehkä juuri tämän takia Karlsson keräsi viimeisessä kotiottelussa kiekon talteen.

Karlssonin pesti kattaa vielä ensi kauden. Osapuolet voisivat solmia jatkosopimuksen heinäkuussa, mutta nähtäväksi jää onko Karlsson silloin jo muissa maisemissa.

Niinkuin aiemmin mainittu:

Ottawassa kannattaa tottua ajatukseen elämään ilman Karlssonia.