Puolustaja iloitsi ensimmäistä osumaansa, mutta sitten iski karma

18-vuotias Unkarilaispuolustaja Marko Csollak onnistui tekemään uransa ensimmäisen maalin Erste Ligassa ja tuuletukset olivat asian mukaiset. Csollakin ilo ei kuitenkaan kestänyt kauaa, mutta siitä alkoi muiden hauskuus.

Ylikansallisessa jääkiekkosarjassa Erste Ligassa nähtiin sunnuntaina kaksi mahtavaa onnistumista ja ajoitusta. Sykähdyttävä tapahtumaketju sai alkunsa, kun MAC Ujbudan riveissä pelaava 18-vuotias puolustaja Marko Csollak onnistui tekemään uransa ensimmäisen maalin.

Punalampun syttyessä nuorukainen tuuletti osumaa antaumuksella hyppäämällä päin kaukalon pleksiä, kuten jääkiekossa usein on tapana. Tällä kertaa pleksi ei kuitenkaan kestänyt iskua, vaan Csollak lensi sen läpi kaukalon toiselle puolelle. Pleksin hajotessa tuhansiin palasiin tapahtui toinen onnistuminen, sillä toimittaja ehti nappaamaan tilanteesta kuvan jollaisia ei varmasti monen kuvaajan filmiltä tai nykypäivänä muistikortilta löydy.

Vaikka tilanne näyttikin hieman hurjalta, onneksi kuperkeikan heittäneelle nuorukaiselle ei käynyt tilanteessa kuinkaan. 80-kiloinen Csollak nousi ylös heti ja kampesi itsensä laidan yli takaisin jäälle samalla kun valokuvaaja alkoi jo tarkastamaan, että onnistuiko otos.

Ottelu päättyi isäntäjoukkue MAC Ujbudan 4–3-jatkoaikavoittoon. Vierailevassa joukkueessa Fehervari Titanokissa on reilusti suomalaisväriä, sillä seurassa pelaavat hyökkääjät Aatu Luusuaniemi, Riku Tiainen sekä Niki Huovinen. Myös valmentaja on suomalainen Kasper Vuorinen. Luusuanniemi onnistui maalinteossa kaksi kertaa, kun sekä Huovinen, että Tiainen syöttivät molemmat kerran.

Erste Ligassa pelaa joukkueita Unkarista, Romaniasta ja Itävallasta, mutta silti koko sarjan mestaruuden lisäksi ratkotaan romanialaisten ja unkarilaisten joukkueiden keskinäisten otteluiden perusteella kyseisten maiden mestari.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia