Esa Lindellille tuomittiin rangaistus kamalista sukelluksista

NHL:n puolivälierien Dallas Starsin sekä St. Louis Bluesin välinen kolmas kohtaaminen sisälsi suomalaishuomiota niin hyvässä kuin pahassa. Miro Heiskanen kirjautti itselleen yhden syöttöpisteen, kun Esa Lindell löysi tiensä jäähypenkille uskomattomien sukellusten seurauksena.

Dallas Stars oli pienoisissa ongelmissa toisen erän päätteeksi, kun St. Louis Blues johti ottelua lukemin 1-2.

Suomalaisittain nolo tilanne sai alkunsa vihellyksen jälkeisissä kahinoissa, kun Blues puolustaja Robert Bortuzzo antoi Dallas Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindellille poikittaista mailaa. Lindell sukelsi tilanteessa jään pintaan kuin Jani Sievinen konsanaan. Bortuzzon paljon puhuva yllättynyt ilme kertoo, että myös hän ihmettelee Lindellin heikkoa tasapainoa ja yrittää viestiä sitä myös tuomariston suuntaan. Yleisön mylvintä sekä Twitterin karu maailma antaa heti palautteen tilanteesta. Trevor Connorsin mukaan sukellus oli 10/10 suoritus:

Oivoi.. Lindellin sukellukset eivät kuitenkaan jääneet tähän, vaan mieli veti selvästikin enemmän altaaseen kuin NHL:n Playoffeihin:

Toisella kerralla Bortuzzo antaa lisää poikkaria ja Lindellin helpohkon näköinen kaatuilu jatkuu. Se jos mikä saa Bortuzzon innostumaan ja antamaan toisen poikkarin samalla lopputulemalla. Vielä kerta kiellon päälle ja myös kolmannen kerran Lindell sukeltaa kuin edellä mainittu uinnin maailmanmestari Roomassa vuonna 1994.

>>Pitäisikö Lindellin vaihtaa elokuva-alalle kuten Zlatan Ibrahimović?

Tilanteesta tuomittiin molemmille osapuolille kahden minuutin jäähy Bortuzzon saadessa 2min poikittaisesta mailasta ja Lindell 2min sukeltamisesta.

St. Louis Blues nappasi puolivälierien kolmannesta ottelusta toisen kiinnityksen kohti seuraavaa kierrosta lukemin 3-4. St. Louis Blues on tällä hetkellä NHL:n pudotuspeleissä olevista seuroista ainoa, jolla ei ole suomalaispelaajia rosterissaan, mutta Dallas Stars onkin sitten aivan ääripää. Esa Lindellin lisäksi Starsia edustaa Roope Hintz sekä ainoana suomalaisena pisteille päässyt Miro Heiskanen.

Heiskanen syötti Starsin 3-3 tasoitusosuman kolmannen erän loppuvaiheilla Tyler Seguinin maalatessa. Osuma ei kuitenkaan jäänyt viimeiseksi, sillä St. Louis Bluesin Patrick Maroon kuittasi osuman vajaa kaksi minuuttia ennen päätössummerin soimista.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia