Espanjalaislehti: vaihtokaupassa Pogba, Bale ja James!

Espanjassa on kerrottu uutista, että Real Madrid on tarjonnut vaihtokaupassa ManU:n Pogbasta Balea ja James Rodriguesia. Zidane haluaisi Pogban.

Paul Pogba, Manchester United

Tammikuun siirtoikkuna lähenee, ja kohta tehdään kauppoja. Espanjalainen sanomalehti El Desmarque on uutisoinut, että Real Madrid tarjoaa Gareth Balen ja James Rodriguesin Manchester Unitedille Paul Pogbasta.

Kauppa kävisi järkeen. Pogba on jo kauan siten tehnyt selväksi, että hän haluaa jättää Valioliigan Manchester Unitedin ja Espanjan suurseurat olisivat mieluinen uusi seura. Real Madridin manageri Zinedine Zidane on Pogban pitkäaikainen ihalija.

Sekin on ollut selvää jo pitkään, että Gareth Balen ura on Madridissa oikeastaan ohi. James Rodriguezkin on vajonnut kauas pohjalle Zidanen listalla.

Balen tilanne meni todella ikäväksi, kun hän Walesin varmistettua EM-kisapaikan juhli kentällä kantaen lippua, jossa luki ”Wales. Golf. Real Madrid. Siinä järjestyksessä.”

28-vuotias Rodriguez taas on futispelaajan parhaassa iässä, mutta hän on tällä kaudella saanut olla kentällä vasta reilut 400 minuuttia.

Unibetin kertoimet: Voittaja La Liga 2020/2021

Real Madrid yritti saada Pogban joukkueeseen jo viime kesänä, mutta ManU ei ollut halukas myymään. Real oli viime kesänä käyttänyt jo 295 miljoonaa puntaa uusiin pelaajiin, joukossa muun muassa Eden Hazard, Rodrigo sekä Luka Jovic. Real myi viime kesänä pelaajia vain 126 miljoonalla punnalla, eli rahaa oli jo palanut suuret kasat miinuspuolelle. UEFA:n sääntöjen mukaan seura saa käyttää vain 100 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin, joten viime vuonna Real oli UEFA:n rangaistusuhan alla ilman Pogban hankkimistakin.

ManU on arvioinut Pogban hinnaksi 150 miljoonaa puntaa. United ei varmaankaan ole sitä mieltä, että Balen ja Rodriguezin yhteisarvo on vaadinut 150 miljoonaa.

Pogban sopimus ManU:n kanssa kestää kesään 2021. 26-vuotias ranskalainen on nyt ollut loukkaantuneena peleistä sivussa syyskuusta saakka.

Eurooppa-liiga: Manchester United – AZ Alkmaar 12.12.2019

Manchester United kohtaa seuraavaksi torstaina Eurooppa-liigassa AZ Alkmaarin. Siirtohuhujen keskellä oleva Paul Pogba ei tule todennäköisesti olemaan ottelussa kokoonpanossa. Vaikka joidenkin lähteiden mukaan mies on yhtä hyvässä pelikunnossa kuin Gareth Bale Walesin paidassa.  

Jälleen kauden vaisusti aloittaneen Manchester Unitedin otteet ovat viime aikoina piristyneet ja joukkue on ottanut muun muassa kaksi peräkäistä voittoa ensin Tottenhamin ja sitten Manchester Cityn kustannuksella. ManU lähteekin otteluun ennakkosuosikkina mutta ei niin isona että kerroin olisi ihan mitätön. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi tasan 0 – 0 ja koska molemmat joukkueet ovat jo varmasti jatkossa niin kamppailusta ei tule mikään jännitysnäytelmä.

Uskomme että Red Devils pelaajat ovat nyt päät pilvissä, jalka on kevyt ja näytönhalut kovat joten esimerkiksi Betsafen pitkävetokertomista 1.92 – 3.60 – 4.20 ManU:n voitto on kokeilun arvoinen kohde.  

KUUMIMMAT JOULUTARJOUKSET

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia