OGS:n tiimalasista hiekka loppumassa - Arsenal-ikonista uusi Manchester United valmentaja?

Ole Gunnar Solskjaerin kuherruskuukausi ManU:ssa tulossa tiensä päähän.

Arsenalin monivuotinen manageri, ranskalainen harmaahapsi Arsene Wenger, on kiusoitellut julkisuudessa Manchester United faneja kertomalla, että hän olisi valmis hyppäämään Red Devilsin peräsimeen.  

Kutsuiko joku?

Arsene Wengerin paljon puhuvat vihjailut

Mieheltä kysyttiin vastikään beIN Sportin haastattelussa, että ottaisiko hän vastaan valmentajanpestin Manchester Unitedissa, jos sitä tarjottaisiin hänelle? Peräti 22 – vuotta Arsenalia valmentaneen Wengerin vastaus on saanut muutamat United-fanit ihan pähkinöihin…

”Manchester Unitedin valmentaminen on unelmien työpaikka, minulle ja ihan kaikille valmentajille. Minulla on itseluottamusta, minulla on rohkeutta ja minulla on ideoita.”

Ole Gunnar Solskjaer ei ole onnistunut toivotusti

Manchester United on aloittanut kuluvan kauden melko vaisusti ja suurseura on kuuden kierroksen jälkeen sarjataulukossa vasta sijalla 8. Joukkue on tähän mennessä voittanut kaksi, hävinnyt kaksi ja pelannut kaksi tasapeliä. United antoi kesken viime kauden fudut seuraa valmentaneelle Jose Mourinholle ja portugalilaisen tilalle pestattiin norjalainen seuralegenda Ole Gunnar Solskjaer. OGS:n kuherruskuukausi alkoi ryminällä ja ensimmäiset ottelut norjalaisen alaisuudessa toivat muutamat voitot iloisella pelillä. Sittemmin käyrä on ollut pelkästään lasku suunnassa ja jopa seuran sisällä ennakoidaan jo potkuja. Vai mitä Phil Jones?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia