Ex-Barcelona pelaaja: Ronaldon ja Messin pitäisi tulla jatkamaan kautta Valko-Venäjälle!

Valko-Venäjällä pelataan edelleen futista, sarja houkuttelee supertähtiä?

ronaldo messi valko-venäjälle

 

Valko-Venäjällä ei tunneta sanaa lockdown!

Suurin osa maailman jalkapallosarjoista ja niiden sarjakausista on juuri nyt joko keskeytetty tai kokonaan peruutettu. Vastoin yleistä linjaa, yksi sarja kuitenkin käynnistyi vastikään sillä Valko-Venäjän pääsarjan Vysshyaya Ligan kausi 2020 starttasi vain noin viikko sitten. Valko-Venäjä onkin ainoa eurooppalainen valtio jossa ei ole vielä kielletty sarjapelejä.

Ronaldo ja Messi Vysshaya Ligaan?

Valko-Venäläinen, entinen Arsenal sekä FC Barcelona pelaaja Alexander Hleb on heittänyt ilmoille mielenkiintoisia ehdotuksia siitä että supertähtien kuten Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin pitäisi lähteä nyt ehdottomasti Valko-Venäjän futiskentille pitämään yllä pelivirettä sekä peittoamaan tylsyyttä!

Hleb sanaili medialle ”Koko maailman katsoo nyt maamme jalkapallosarjaa, kaikkien pitäisi ehdottomasti olla TV:n ääressä kun Valko-Venäjällä pelataan. Kun NHL:ssä oli työsulku niin monet pelajat lähtivät Venäjälle kiekkoilemaan, ehkä Ronaldo ja Messi voisivat tulla jatkamaan kausiaan Valko-Venäjälle!” Hlebin mukaan pelaajat olisivat varmasti onnellisia päästeessään pelaamana sekä ennen kaikkia valko-venäläiset olisivat onnellisia…

Valko-Venäjän pääsarjassa pelataan lauantaina 28.03.2020 maan pääkaupungin derby kun FC Minsk isännöi paikallisvastus Dinamo Minskiä. Vedonlyöntisivusto 888 tarjoaa otteluun muhkeat korotetut kertoimet!

korotetut kertoimet 888

Vysshaya Liga vedonlyönti

Veikkaussivut seuraa tiivisti Vysshyaya Ligan pelejä ja löydätkin sivuiltamme vihjeet sarjan otteluihin, ainakin toistaiseksi… Alexander Hleb sanoo ettei kukaan maassa pelkää koronavirusta. ”Kukaan ei välitä siitä, se on uskomatonta, kaikki uskovat että asiaa on liioteltu. Presidenttimme seuraa tilannetta ja voi olla että meidän sarjammekin pelit loppuvat vielä kesken”. Tällä hetkellä voit lukea vedonlyöntivihjeet sekä otteluennakot seuraaviin kamppailuihin:

Vysshaya Liga: Torpedo Zhodino – Belshina 27.03.2020 Klo 17.00

Vysshaya Liga: FK Rukh Brest – BGU Minsk 27.03.2020 Klo 19.00

Lumet pois kentiltä ja pelit käyntiin!

lumi tai korona ei pysäytä futispelejä valko-venäjällä

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia