Floridan Barkoville seuraennätys - viiden syötön ottelu

Alexander Barkov oli syöttäjänä viidessä Floridan kuudesta maalista. Panthersin pudotuspelipaikka on vielä kaukana, Unibetin mukaan Floridan kerroin Itäisen konferenssin voitolle on 71.00.

Florida Panthers

Florida Panthersin Alexander Barkov kasasi viime yön NHL -kierroksella viisi syöttöpistettä. Florida voitti kotikentällään Minnesota Wildin 6-2. Barkovin viiden syötön ilta oli Floridan uusi seuraennätys.

Voitto Minnesotasta katkaisi Floridan kuuden tappion putken. Se on nyt yhdeksän pisteen päässä pudotuspelipaikasta, eli kunnon loppukiriä Panthers kaipaisi.

Vetomarkkina ei usko Floridan play offs -paikkaan. Unibetilla Panthersin kerroin Itäisen konferenssin voitosta on 71.00. Ykkössuosikki on Tampa Bay kertoimella 2.20. Perinteikkään Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs ovat haastajina, kummankin kerroin Unibetilla on 7.00.

 

Koko NHL:n syöttöennätys yhdessä pelissä on seitsemän. Wayne Gretzky teki tämän Edmonton Oilersin paidassa 80-luvulla kolme kertaa ja kerran saman oli aikaisemmin tehnyt Detroitin Billy Taylor vuonna 1947.

Tässä Barkovin illan ensimmäinen syöttöpiste:

Ja tässä toinen:

Barkov ei ole ainoa suomalainen viiden syötön ottelun pelannut. Jari Kurri antoi viisi maalisyöttöä vuonna 1986 Edmontonin ja Toronton ottelussa. Teemu Selänne teki saman vuonna 2006 Anaheimin ja Phoenixin ottelussa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia