Floyd Mayweather Jr. kohtaa Youtube-tähti Logan Paulin nyrkkeilykehässä helmikuussa 2021!

Vuoden 2021 erikoisen urheilutapahtuma on juuri varmistettu. Nyrkkeilyn kiistaton mestari Floyd "Money" Mayweather kohtaa somepersoona Logan Paulin nyrkkeilyottelussa ensi helmikuussa.

Nyrkkeilymaailmassa tapahtuu jälleen! Vain pari viikkoa sitten nyrkkeilyfanit ympäri maailman saivat seurata miten kaksi legendaa, Mike Tyson sekä Roy Jones Jr. ottivat toisistaan mittaan miljoonien dollarien arvoisessa näytösottelussa. 20. helmikuuta 2021 mennään taas!

Entinen kiistaton nyrkkeilyn maailmanmestari ja urallaan voittomaton nyrkki/rahakone Floyd Mayweather Jr. ilmoitti 6. joulukuuta Instagram-tilillään, että hän kohtaa ensi vuoden helmikuussa Youtube-tähti Logan Paulin näytösottelussa.

Floyd Mayweather Jr – Logan Paul, helppoa rahaa Moneylle!

Ottelu tulee oleman Floyd Money Mayweatherille helppo keikka mistä 43-vuotias mies nappaa ison tilipussin. Yksi kaikkien aikojen ottelija lopetti uransa virallisesti vuonna 2017 otteluun Connor McGregoria vastaan. Ottelu oli Mayweatherin uran 50:s. Mayweather voitti uransa jokaisen ottelun, voitoista 27 tuli tyrmäyksellä.

Logan Paul sen sijaan on ottelut ”nyrkkeilyurallaan” kaksi ottelua toista Youtube-tähti KSI:tä vastaan. Otteluista ensimmäinen päättyi vuonna 2018 tasan, toisessa Paul otti kuokkaansa. Logan Paul on urheilutaustaa omaava Youtube-tähti, jolla on kanavallaan 22.2 miljoonaa seuraajaa ja Instagramissa noin 18.6 miljoonaa seuraaja. Fakta on kuitenkin se, ettei seuraajista ole apua kun vain noin kaksi vuotta nyrkkeilyä harrastanut somepersoona astuu kehään omaa painoluokkaansa koko uransa ajan dominoinutta jenkki-iskijää vastaan.

Floyd Mayweather vs Logan Paul

Logan Paul saa pari isku pereille faneille?

Nyrkkeilyasiantuntija Greg Rosenstein kommentoi ottelua: ”Jos ottelussa on tosi kyseessä niin Logan Paulilla ei ole mitään mahdollisuuksia, Mayweather nappaa helpon voiton, vaikka ilman kunnollista valmistautumista otteluun. Koska yseessä on kuitenkin spesiaali näytösottelu, niin Mayweather antaa varmaan Logan Paulin osua itseensä pari kertaa somettajan fanien iloksi ja sitten ottelu onkin pian ohi.”

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia