Formula 1: McLaren vetäyyy Australian GP:stä - Tallintyöntekijällä koronavirus

Koronavirus on levinnnyt pallopelien parista myös moottoriurheiluvarikolle.

F1 veikkaus

Koronavirus siellä, koronavirus täällä. Nyt koronavirus on päässyt myös Formula 1 varikoille. F1-sarjan suurtalli McLaren on ilmoittanut hetki sitten vetäytyvänsä Australian GP:stä. Yksi tallin henkilökunnan jäsenistä on antanut positiivisen koronavirusnäytteen. Tämä heittää synkän varjon koko kauden aloittavan Australian GP:n ylle.

Lue myös: Tilanneseuranta: La Liga keskeytetty, Real Madrid karanteenissa, NBA keskeytetty… 

McLaren tallin virallinen tiedote

”McLaren Racing on vahvistanut, että Australian Melbournessa tehdyissä testeissä, että yksi tallin henkilökuntaan kuuluva jäsen on sairastanut koronavirukseen. Tämän vuoksi koko F1-talli vetäytyy Australian GP:stä. Sairastunut on testattu ja eristetty muista ihmisistä heti ensimmäisten oireiden ilmettyä ja nyt häntä hoidetaan paikallisten terveysviranomaisten toimesta. Nyt koko talli jäseniin on määrätty karanteeniin riittäväksi aikaa. Tiimi koordinoi tilannetta yhdessä paikallisen virkavallan kanssa.

Päätös vetäytyä kisasta on tehty, ei ainoastaan McLaren henkilökunnan terveyden takaamiseksi vaan myös kaikkien F1-työntekijöiden, partnereiden, kilpakumppanien ja fanien turvaamiseksi.”

Eiliset tunnelmat ovat tänään varmasti huomattavasti synkemmät McLaren leirissä:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia