FPL-valmentajat luottavat Teemu Pukkiin - Viikon ostetuin

Oletko sinä naarannut Pukin omaan jengiisi?

Teemu Pukki veikkaus ja kertoimet

Suomen tämän hetken ehdottomasti kuumin urheilija on Valioliigassa pelaavan Norwich Cityn hyökkääjä Teemu Pukki. Kotkalainen pelimies on aloittanut Valioliigakauden todella maagisesti iskemälle neljä maalia kahteen ensimmäiseen otteluunsa. Toki kausi on vasta alussa ja monen joukkueen peli on vielä sekaisin mutta hattutemppu maailman parhaassa jalkapalloliigassa on saavutus josta monet tähtipelaajat voivat vain haaveilla, eikä Virgil van Dijkin kipparoiman Liverpool-puolustuksen ohittaminenkaan ole mikään jokapäiväinen juttu…

GOAT.

Johdattaako Pukki kanarialinnut jopa parhaaksi sarjanousijaksi?

Putoaa Valioliigasta

Siinä missä Pukin vire on huomattu hyvin kotimaisessa sekä englantilaisessa mediassa niin ”Pukki-Party” on noussut jo käsitteeksi myös Fantasy Premier Leaguen pelaajien keskuudessa. Pukin hattutemppu tuotti hyökkääjälle edellisessä ottelukierroksella peräti 17 pistettä, joka oli kierroksen suurin pistemäärä. (Tätähän me ennakoimme jo edellisessä FPL-ennakossa…) Valioliigan virallisten sivujen mukana kiinnostus Pukkia kohtaan on noussut nyt todella massiiviseksi FPL:ssä, sillä miestä on ostettu pian peräti 800 000 kertaa ennen Norwichin kolmatta ottelua Chelseaa vastaan ja Pukin arvo on noussut pelissä kahdessa viikossa jo 200 000 puntaa, lähtöhinnan ollessa 6.5 miljoonaa ja nyt 6.7 miljoonaa. Joko Pukki on sinun fantasiajoukkueessasi?

Muistathan että sinulla on hyvä mahdollisuus voittaa palkintoja kuten Teemu Pukin pelitpaita kauden lopussa kun olet Facebookissa Valioliiga Suomi ryhmän jäsen! Vielä ehdit liittymään mukaan. Muista myös tykätä Valioliiga Suomi FB-sivuista!

Lue myös: 

Fantasy Premier League – peliviikko 3

Valioliiga: Norwich – Chelsea lauantaina 24.8.2019 kello 14:30