Frankfurt vei cupin, Hradeckyn viimeinen peli joukkueessa

Lukas Hradecky jättää Frankfurtin joukkueen tämän kauden jälkeen. Viimeisessä ottelussaan Hradecky voitti Frankfurtin kanssa Saksan cupin.
Lukas Hradecky ja Robert Lewandowski

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti ja tällä hetkellä Suomen paras futaaja Lukas Hradecky päätti pelinsä Eintracht Frankfurtin joukkueessa komeasti Saksan cupin voittoon. Bayern Munchen meni loppuottelussa Berliinissä nurin 3-1. Frankfurtin voitto oli suuryllätys, vetomarkkinoilla joukkueen varsinaisen peliajan voitosta sai kertoimeksi komeasti 9.00.

Hradeckyllä oli ottelussa tuuria ja taitoa. Aivan pelin alussa, kahdeksannella minuutilla, Bayernin maalitykki Robert Lewandowski pamautti pallon maalitolppaan, ja siitä pallo pomppasi vielä maaliviivalle. Hradecky ei saanut palloa itselleen, mutta ei se maaliinkaan mennyt.

11. minuutilla Frankfurt meni johtoon, kun Ante Rebic laukoi pallon alanurkkaan. Ensimmäisellä jaksolla Hradecky sitten näytti taitojaankin torjumalla Thomas Mullerin kovan laukauksen.

Toisella puoliajalla Bayern tasoitti, maalintekijänä Lewandowski. Rebic teki illan toisen maalin ottelun loppupuolella, ja vielä avan lopussa Frankfurtin Mijat Gacinovic teki kolmannen osuman, kun Bayernin maalivahti Sven Ulreichkin oli noussut hyökkäykseen tasoitusta hakemaan.

Ottelussa oli muutakin henkilökohtaista jännitettä kuin Hradeckyn viimeinen peliFrankfurtin paidassa. Frankfurtilaisten päävalmentaja Niko Kovac on tämän kauden jälkeen siirtymässä juuri Bayern Munchenin päävalmentajaksi.

Hradecky on huhuissa viety jonkin toisen Bundesliigan joukkueen maalivahdiksi. Hradecky tuli kesällä 2015 Bröndbystä Frankfurtiin, ja hän on ollut varsinkin tällä kaudella yksi liigan kärkiveskaresta.

Hradeckyn sopimus Frankfurtin kanssa päättyy kesäkuussa, ja joukkue on jo hankkinut Bröndbystä maalivahti Frederik Rönnowin. 28-vuotiaan Hradeckyn voisi odottaa siirtyvän astetta parempaan joukkueeseen, eikä niitä Bundesliigassa montaa ole, mahdollisia olisivat Dortmund, Schalke, Hoffenheim ja miksei vaikka itse Bayern. Nämä neljä pelaavat ensi kaudella Mestareiden liigaa, ehkä Hradecky haluaisi tällaisen vielä uralleen.

 

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia