Gabriel Jesuksen hylätty maali maksoi pelurille kymmeniä tuhansia!

Ei voi muuta kuin sääliä tätä huono-onnista vedonlyöjää.

VAR jättipotti

Pep Guardiola ja Gabriel Jesus ovat varmasti hyvin pettyneitä ja vihaisia täksi kaudeksi Valioliigaan tulleelle VAR:lle. Kuten kaikki jalkapalloa seuraavat ihmiset varmasti jo tietävät, niin VAR-tuomio hylkäsi viime lauantain huippuottelussa Manchester Cityn sekä Tottenham Hotspursin välillä Gabriel Jesuksen ottelun lisäajalla tekemän voittomaalin Spursin verkkoon. Maali aiheutti melkoiset karkelot Ethihad Stadiumilla kunnes ilo muuttui tyrmistykseksi kun videotuomio hylkäsi osuman, pallon osuttua City-puolustaja Aymeric Laporten käteen matkalla maalin viimeistelleelle brassihyökkääjälle.

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Lauantain jättipotti – 25 pennyä oli tuottaa 45 000 puntaa

Stadionilla koetut tunteet tuskin ovat kuitenkaan mitään sen rinnalla mitä eräs brittivedonlyöjä on joutunut käymään läpi omassa henkilökohtaisessa kiirastulessaan. Ross niminen henkilö nimittäin hävisi, ihan mukavan kokoisen, 45 000£ potin VAR-tuomion vuoksi. Hän on itse julkaissut kuvan betsistään Twitterissä, jossa näkyy viiden kohteen yhdistelmä, missä mies oli veikannut viiteen eri otteluun kohteen ”molemmat joukkueet tekevät maalin molemmilla puoliajoilla”.

Kaikki näytti menevän lauantaina miehen suunnitelmien mukaan, kun ensin ottelu Peterborough vs. Ipswich osui ✅, tämän jälkeen ottelu Stoke vs. Derby muuttui lapulla vihreäksi ✅ ja kun myös otteluissa Doncaster vs. Fleetwood  ✅sekä Barnsley vs. Charlton ✅ nähtiin molemmilla puoliajoilla vähintään yksi maali molemmilta jengiltä, niin kaikki oli kiinni enää ottelusta Manchester City vs. Tottenham. Tämän ottelun ensimmäinen puoliaika nostatti odotuksia ja kun Lucas Moura avasi maalihanat toisella puolikkaalla, niin rekka näytti todellakin ajavan yli maaliviivan. Ross on varmasti hyppinyt kotona pitkin seiniä, kun Jesus upotti pallon verkkoon lisäajalla mutta sitten…. ❌

…vaatimattomalla 25 pennyn panoksella asetettu veto oli tuomassa miehelle rekallisen puntia mutta kolme kirjainta, V-A-R, tekivät lapusta arvottoman.

 

via GIPHY

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia