Gareth Bale Tottenhamiin!

Gareth Bale vaihtaa vihdoin seuraa. Real Madridissa epäsuosioon joutunut walesilainen lähtee takaisin Lontoon Tottenhamiin.

Gareth Bale Wales Tottenham

Nyt se vihdoin tapahtuu! Real Madridin koirankopissa viime vuodet istunut Gareth Bale vaihtaa seuraa, uutisoi englantilainen Daily Mail.

Daily Mailin mukaan Bale olisi tulossa vuoden lainasopimuksella takaisin Tottenhamiin, josta hän lähti Realiin syksyllä 2013.

Unibetilla on vielä veto auki siitä, missä Bale pelaa lokakuun 16. päivä, kun siirtoikkuna Englannissa menee taas kokonaan kiinni. Tottenhamin kerroin on vain 1.16, Real Madridin taas on 4.00.

31-vuotias Bale pelasi kaudella 2014-2015 31 La Ligan ottelua Realissa, maaleja näissä peleissä tuli 13. Viime kaudella Bale oli enää mukana 16 La Ligan ottelussa. Useammin hänet taidettiin nähdä golfkentällä kuin Realin paidassa. Mestareiden liigassa Bale oli viime kaudella mukana vain kolmesti

Balen palkka on 3 x Harry Kanen palkka

Uutisen mukaan Bale olisi jo allekirjoittanut sopimuksen Tottenhamin kanssa ja virallinen julkistus tulisi ennen viikonloppuna. Uutinen myös kertoo, että Tottenham olisi valmis maksamaan Balen jättimäisen 600 000 punnan viikkopalkan kokonaan. Aiemmin uutisoitiin, että Real Madrid maksaisi osan, mutta nyt koko palkka lähtee Spursin budjetista.

Jää nähtäväksi, kuinka huima palkka vaikuttaa Tottenhamin joukkueen dynamiikkaan. Joukkueen kapteeni, ehdoton tähti ja pelin sydän Harry Kane saa vain kolmasosan Balen palkasta.

Bale sai Realissa monenlaista kritiikkiä. Spursin manageri Jose Mourinho ei kovin kauan jaksa katsella laiskottelijoita, joten jos Bale ei saa peliä kulkemaan, niin alamäki jatkuu Lontoossakin. Tuskin Mourinho alun perinkään oli se, joka halusi Balen joukkueeseen. Samalla rahalla olisi kyllä saanut paljon parempiakin pelaajia.