Gareth Bale yhdistetty ManU:n, Tottenhamiin sekä Chelseaan

Pelaako Gareth Bale kesäkuuhun 2022 asti madridissa golfia ja kuluttaa vaihtopenkkiä vai tapahtuuko siirto vihdoin?

Bale, Benzema

Walesin maajoukkuemies Gareth Bale on espanjalaisten lehtitietojen mukaan ostanut talon Manchesteristä. Samaisten tietojen mukaan Real Madridissa koirankoppiin joutunut Bale on jo hyväksynyt henkilökohtaiset ehdot Man Unitedin kanssa ja hän olisi valmis siirtymään La Ligasta takaisin Valioliigaan ensi kesänä. Espanjalaisen Don Balon lehden mukaan Bale on pyytänyt Real Madridia hyväksymään Unitedin 80 miljoonan euron tarjouksen hänestä.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Real Madrid ei kuitenkaan ole halukas päästämään seuran parasta golffaria alle 120 miljoonan euron mikä tuntuu jopa hieman oudolta Balen viime kausina seurassa saamaan rooliin nähden. Bale on huhujen mukaan niin sanotusti uhonnut ”istua” sopimuksensa loppuun, ellei espanjalaisseura päästä hän siirtymään uusiin haasteisiin. Balen nykyinen kuuden vuoden mittainen jatkosopimus on voimassa 30.06.2022 asti.

Vai onko sittenkin suuntana Lontoo ja paluu Tottenhamiin?

Paikalliset eivät usko Manchester United siirtoon!

Huhuista on uutisoinut Englannissa muun muassa Manchester Evening News lehti, joka huomauttaa jutun lopussa, että miten walesilainen on yhdistetty jo useasti aiemminkin Manchester Unitediin. Kaupungin oman lehden mukaan he eivät usko yli 100 miljoonan euron siirtoon, kun ottaa huomioon Balen 29 – vuoden iän ja sen miten saman ikäisen Ivan Perisicin kallis siirto jäi viime kesänä toteutumatta.

Katso lisää urheiluvideoita  Vedonlyöntivihjeet lähteistä

Tämä rehellisen autokauppiaan näköinen toimittaja on varma Balen Chelsea siirrosta….

 

Äänestä! Missä sinä uskot walesilaisen olevan ensi kaudella?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia