GODSENT voittoon, Jesse "zehn" Linjala maagisessa vireessä

Jesse "zehn" Linjala loisti eilen CS:GO areenoilla!

road to rio

GODSENT otti upean voiton

Suomalainen esports-tähti Jesse ”zehn” Linjala oli eilen maagisessa vireessä kun suomalaispelaajan edustama GODSENT kohtasi CS:GO Road to Rio karsinnoissa maailmantilaston nelosen mousesportsin. Linjala oli niin kovassa vedossa, että saamme kiittää häntä veikkausvihjeemme totaalisesta sulamisesta.

GODSENT lähti otteluun altavastaajana ja selvästi heikompi vireisenä. Ruotsalaisjoukkue oli kuitenkin kuin uudesti syntynyt zehnin johdolla ja joukkue voitti ottelun suoraan 2-0 (Overpass 16-10, 16-11 Train). mousesports on ollut välillä heikko onlineotteluissa ja tällä kertaa joukkue osoitti vielä taktista köyhyyttä, kun se jätti bannaamatta Overpassin, jonka joukkue oli pelannut vain kerran edelliseen kolmeen kuukauteen.

zehn ottelun paras pelaaja

Jesse ”zehn” Linjala äänestettiin pelin jälkeen katsojien toimesta ottelun parhaaksi pelaajaksi. Man Of The Match titteli irtosi peräti 78,2% äänistä. Suomlaisen koko ottelun rating oli 1.77 (max. 2.00). zehn teki ottelussa yhteensä 56 tappoa kun kuolemia tuli vain 29. Mies oli liekeissä erityisesti mousesportsin karttavalinnassa Trainissa, jossa Linjala taiteli peräti 35 tappoa, +/- tilaston ollessa +23 kun kartan toiseksi parhaalla pelajaallava, mousessportsin Özgür ”woxic” Ekerillä vastaava luku oli +5!

zehnin illan ehdoton tähtihetki oli kuitenkin miehen vetämä awp-ässä.

Linjala tiputti tarkkuuskiväärillä yksin koko mousessportsin joukkueen tähän tapaan:

https://www.twitch.tv/esl_csgob/clip/BlatantCredulousRutabagaPeanutButterJellyTime

ENCE – Astralis 09.05.2020

Suomen suurin CS:GO organisaatio ENCE on tänään tosipaikan edessä omassa Road to Rio karsinataottelussa. Voitolla joukkueen turnaus jatkuu, tappiolla pelit ovat todennäköisesti ohitse. Miten käy kun vastaan asettuu maailmantilaston ykkönen Astralis? Lue vedonlyöntivihje ja katso kertoimet!