Popparit valmiiksi, Gretzky vs. Ovechkin vastakkain NHL 20 pelissä!

Legendaarinen NHL:n maalikuningas Wayne Gretzky kohtaa NHL 20 pelissä Aleksander Ovechkinin. Ottelun tuotot menevät hyväntekeväisyyteen!

gretzky h2h ovechkin

Wayne Gretzky vs. Aleksander Ovechkin | NHL 20

Yksi tämän NHL-kauden kuumimmista puheenaiheesta ja kysymyksistä oli se, että ohittaako Aleksander Ovechkin nykyisellä maalitahdilla legendaarisen Wayne Gretzkyn kaikkien aikojen maalintekijätilastossa? Sitten tuli koronavirus eli COVID-19 ja keskeytti NHL-kauden 2019/20 mikä tarkoittaa, että venäläisen ennätysjahti keskeytyi ennen aikojaan. Riittääkö Ovechkinilla vielä tulevaisuudessa aika Gretzkyn saavuttamiseen? Se jää nähtäväksi.

Nyt nämä pelin kaksi suurta kuitenkin ottavat toisistaan mittaa virtuaalisessa kaukalossa NHL 20 pelin merkeissä!

Wayne Gretzky teki aloitteen – Tuotot hyväntekeväisyyteen

Wayne Greztky ja Aleksander Ovechkin kohtaavat toisensa NHL 20 pelin merkeissä keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 03.00 alkaen. Ottelu pelataan puhtaasti hyväntekeväisyysmielessä eikä veran maku suussa (uskokoot ken haluaa) ja näytösottelun tarkoituksena on kerätä rahaa koronaviruksen vastaiseen työhön. Ottelu lähetetään suorana live stream lähetyksenä Washington Capitalsin Twitch kanavalla ja ottelun aikana lahjoitetut tuotot menevät sekä Edmontonin että Washingtonin kaupungille muun muassa elintarvikehankintoihin koronviruksesta kärsiville.

Idea ottelun järjestämisestä lähti Wayne Greztkyltä. #99 oli nähnyt Instagramissa Aleksander Ovechkinin pelaavan konsolipeliä poikansa kanssa ja siitä se ajatus sitten lähti. ”Viime aikoina on ollut paljon puhetta maaliennätyksestä ja meillä on sitä kautta tietty linkki Alexin kanssa. Ajattelin että voisimme tarjota kiekkofaneille vähän viihdettä ja samalla tehdä hyvää” Greztky sanaili Washington Postille.

Gretzky H2H Ovechkin, kumpi viimeistelee paremmin?

Luvassa on siis varmasti mielenkiintoinen ottelu ja anteeksi vain molempia herroja kohtaan, mutta ennakko-odotukset pelintasosta eivät ole tapissa. Luvassa saattaa olla paljon myös naurun remakkaa. Lasketaanko muuten nämä konsolipelissä tehdyt maalit kaikkien aikojen maalitilastoihin, jota Gretzky johtaa nyt 894 osumalla Ovechkinin 706 vastaan?

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

?? #NHL20TOTY @easportsnhl #EAAthlete

Henkilön Alexander Ovechkin (@aleksandrovechkinofficial) jakama julkaisu