Griezmann jättää Atletico Madridin, menossa Barcelonaan

Ranskalaistähti Antoine Griezmann jättää Atletico Madridin tänä kesänä. BBC:n mukaan mies siirtyy Barcelonaan, hintalappu on noin 120 miljoonaa euroa.

Atletico Madrid

Atletico Madridin ja Ranskan maajoukkueen tähti Antoine Griezmaan on siirtymässä Barcelonaan.

Griezmann julkaisi Twitterissä videon, jossa hän kertoo jättävänsä Atleticon. BBC on jo uutisoinut, että Barcelona maksaa ulosostohinnan, joka Griezmannista vaaditaan. Hintalappu on 120 miljoonaa euroa.

Viime kesän maailmanmestari Griezmaan teki viime vuonna uuden viiden vuoden sopimuksen Atleticon kanssa, joten ainakin seura saa muhkean rahasumman Griezmannin sopimuksen ulosostamisesta.

Twitter -videollaan Griezmaan sanoi seuraavaa: ”Totuus on, että tämän tien valitseminen on vaikeaa, mutta koen tarvitsevani tätä ja haluan kiittää kaikkia, jotka ovat osoittaneet rakkautta minulle näiden viiden vuoden ajan.”

Griezmann pelaa viimeisen ottelunsa Atletico Madridin kanssa Levanten kentällä ensi viikonloppuna. Hän siirtyi madridilaisjoukkueeseen vuonna 2014 Real Sociedadista. Otteluita Atleticossa tuli 256 ja maaleja 133. Pokaalipuolella Griezmann voitti Atletico Madridin kanssa Eurooppa-liigan keväällä 2018. La Ligassa ja Mestareiden liigassa paras sijoitus oli kakkospaikka, joten tähän Griezmann mitä todennäköisemmin saa Barcan kanssa parannusta.

BBC:n uutisen mukaan Griezmannista tulee Barcelonan toiseksi suurinta palkkaa nauttiva pelaaja heti Leo Messin jälkeen.

Atleticon rivit harvenevat kesällä muutenkin kuin vai Griezzmannin ostalta. Lucas Hernandez on lähdössä Bayern Muncheniin ja Diego Godinkin on ilmoittanut jättävänsä seuran. Eiköhän Diego Simeone käy kesällä pelaajakaupoilla paksun lompsansa kanssa.

Griezmann ottanee paikan Barcelonan avauksesta Messin ja Suarezin rinnalta. Ousmane Dembele pudonnee sitten vaihtopenkin puolelle, ja suurella rahalla seuraan tullut Philippe Coutinhosta tullee vasta kolmas vaihtoehto. Coutinho varmasti jättää Barcelonan kesällä.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia