Internetin rakastetuin maskotti Gritty internetin top10 listalle - puhui Kardashianista

Entertainment Weekly valitsee vuosittain kymmenen internetin rokkaavinta ilmiötä. Philadelphia Flyersin tuoreen maskotin Grittyn julkaisusta on vasta muutamia kuukausia, mutta hänet valittiin kunnioitetulle listalle.

Normaalisti maskotit eivät puhu, vaan he antavat toimintansa ja tekojensa toimia ainoana ulosantina. NHL:n tuoreimman maskotin, Grittyn tapauksessa emme voi koskaan olla varmoja, että mitä pörröinen kaveri keksii. Philadelphia Flyers julkisti uuden maskottinsa syksyllä ja siitä lähtien hän on ollut sekä mysteerinen karvaheppu, että hilpeyttä aiheuttava somehahmo.

Kuten kaikki olemme jo huomanneet, Gritty ei ole vain maskotti. Häntä ei näytä koskevan muiden maskottien normit, vaan hän on oma itsensä. Gritty kirjoittaa omat sääntönsä ja tekee mitä haluaa.

Muistatko, kun hän rikkoi internetin poseeraamalla Kim Kardashianille tutussa asennossa? #BreakTheInternet

https://www.instagram.com/p/BoIg1RKB9Nn/?utm_source=ig_web_copy_link

Vihdoinkin meille avataan Grittyn ajatuksenjuoksua, kun hänet istutettiin Entertainment Weekendin haastatteluun. Oranssilta mulkosilmäiseltä karvapallerolta kyseltiin huiman suosion syytä, sekä sitä miten hän on käsitellyt yllättävää kuuluisuutta sekä somehuomiota. Tulevaisuuden metkuista kysellessä hän mainitsee, että hän toivoo siihen liittyvän ylhäällä olevan kuvan virallisen esikuvan Kim Kardashianin. Gritty mainitsee, että jos Kanye West antaa Kardashianille syyn itkuun niin hänen olkapäänsä on vapaana. Hänen mukaansa hänen pehmeä turkki hoitaa sielua.

Gritty on selvästi ihastunut Kimiin, sillä hän on ennenkin vastaillut hänelle Twitterissä. Mitäköhän Kim ajattelee internetin suosituimman maskotin huomiosta? Ehkä hän kertoo siitä Keeping up with Kardashian sarjassa. Vai nähdäänkö Gritty seuraavalla tuotantokaudella Kardashianejen seurassa?

Vaikka Gritty on ottanut maailman haltuun myrskyn lailla, ei hänen uransa ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Hänen ensimmäisessä pelissään Flyers hävisi Boston Bruinsille. Samaisessa ottelussa hän liukastui jäällä ja ampui takana ollutta miestä tämän paitatykillä. Kas tähän tapaan:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia