Maailman vanhin pelitubettaja 90-vuotias Hamako Mori on pelannut 39 vuotta

90-vuotias Gamer Grandma pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan maailman vanhimpana pelitubettajana. Vuonna 1930 syntyneellä japanilaisella on yli 250 000 seuraajaa.

Jos luulit olevasi kokenut videopelienpelaaja, niin valmistaudu nöyryytykseen. Japanilaisrouva on pelannut vuosikymmeniä, joten vapiskaa jonnet.

18. helmikuuta 1930 syntynyt japanilainen Hamako Mori on nyt virallisesti maailman vanhin pelitubettaja. Peleissä sekä Youtube-tilillään nimellä Gamer Grandma tunnettua Moria seuraa 258 000 Youtuben kuluttajaa.

-Pelaaminen näytti todella hauskalta, eikä ollut reilua, että vain lapset saivat pelata niitä. Ajatteli, että elämä olisi hauskaa jos osaisin pelata, joten aloin harjoittelemaan kun muut eivät katsoneet, Hamako kertoo Guinnessin tiedotteessa.

>>Huh! Ei mitään pois Hamakolta, mutta esportsin parista löytyy myös nuoria ammattilaisia. Tsekkaa TOP5 kuumimmat esport-ammattilaiset!

Hamako on kertomansa mukaan säästänyt kaikki pelikonsolinsa ja hän saa niistä valtavasti muistoja. Myös hänen ensimmäinen konsoli on tallessa, sillä vuonna 1981 julkaistu Casette Vision on kertoman mukaan hyvässä kunnossa.

– GTA V on lempipelini tällä hetkellä. Kun aloitan sen pelaamisen, niin en voi lopettaa. Sen pelaaminen on kuin elokuvaa katselisi. Ikärajan vuoksi lapset eivät saa pelata sitä, joten pidän siitä, Gamer Grandma kertoo suosikkipelistään.

-Pelaaminen olisi turhaa, jos olisin ainoa, ketä pääsee nauttimaan siitä. Ihmiset kommentoivat videoihin, että minun pelaamisen katselu antaa heille toivoa tulevaisuudesta. Tunnen itseni todella onnelliseksi. Sen vuoksi teen paljon videoita ja toteutan unelmaani, Hamako kertoo Guinnesille.

Lue myös: CS:GO DreamHack: Team Liquid – FURIA 21.05.2020