Haalandin debyytti Dortmundissa: kolme laukausta ja kolme maalia

Norjalainen Haaland tuli ensimmäisessä Dortmund -ottelussaan vaihdosta kentälle. Kolme minuuttia ja maali, ja vielä kaksi maali päälle!

Erling Haaland, Dortmund

Supersankari on syntynyt!

Erling Bråut Haaland tuli vaihdosta sisään ensimmäisessä ottelussaan Dortmundin paidassa, ja hattutemppu oli valmis reilussa 20 minuutissa. Haaland tarvitsi vain kolme laukausta kolmeen maaliinsa.

Nuori norjalainen tuli kentälle, kun Dortmund oli 1-3 tappiolla. Kolme minuuttia vaihdon jälkeen Haaland teki ensimmäisensä. Hän juoksi pystyyn lyhyen spurtin, sai pallon rankkarialueelle ja laukoi matalan kudin maaliin. Haalandin seuraava maali vei Dortmundin johtoon, välissä Sancho oli tasoittanut ottelun.

Dortmundin johtomaali oli Haalandille helppo. Hän pääsi yhdessä Hazardin kanssa läpi ja sai laittaa pallon metrin päästä tyhjään maaliin. Ottelun viimeisen osuman Haaland teki läpiajosta, pallo hallitusti takanurkkaan ja hat trick oli valmis.

Haalandin kausi on ollut todellinen läpimurto. Salzburgin kanssa hän aloitti Mestareiden liigan ryminällä. Kolme ensimmäistä laukausta ensimmäisessä alkulohkon ottelussa Genkia vastaan ja sekin oli hattutemppu.

Haaland siirtyi Salzburginsta Dortmundiin tässä kuussa, hinta oli arvioiden mukaan noin 20 miljoonaa euroa. Näyttää siltä, että Dortmund teki loistokaupan 19-vuotiaasta Haalandista.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia