HAASTE: Nimeä kuudessa minuutissa Euroopan TOP 20 maalintekijät kaudella 2019/20!

Oletko seurannut koko koronakauden futista silmä tarkkana? Sitten ehkä osaat nimetä kaikki kaksikymmentä parasta maalintekijää tällä kaudella eurooppalaisilta futiskentiltä!

 

 

Euroopan suuret jalkapallosarjat tulevat päätökseensä tämän kuun aikana ympäri vanhaa mannerta. Osa TOP 5 suursarjoista on jo päättynyt ja mestarijoukkueet ovat selvillä. Tästä huolimatta kisa maalikuninkuudesta käy kuumana vielä muun muassa Englannin Valioliigassa ja Italian Serie A:ssa, jossa on myös mestarijoukkue vielä selvittämättä.

Kausi 2019/20 on ollut erikoislaatuinen koronatauon vuoksi ja siitä syystä, että muun muassa Ranskan Ligue 1 päätti, ettei siellä pelata sarjakautta loppuun asti. Vaikka Ligue 1 kausi jäi kokonaan kesken mutta muutama pelaaja ehti nousta koko Euroopan TOP 20 maalintekijöiden joukkoon.

Kenelle Euroopan kultainen kenkä?

Hyökkääjät elävät maaleista ja kisa Euroopan parhaasta maalintekijästä on joka vuosi kova. Osaatko sinä nimetä kauden 2019/20 tähän mennessä TOP 20 parhaat maalintekijät TOP 5 sarjoista (Valioliiga, Serie A, Bundesliiga, La Liga ja Ligue 1)? Sinulla on kuusi minuuttia aikaa naputella kaksikymmentä nimeä, onnistutko ilma Googlea?

Tilanne maalintekijätilastossa voi elää lähes päivittäin ja Ranskan liigan pelaajat voivat vielä tippua kärkilistalta. Voimme vain spekuloida montako maalia Kylian Mbappe olisi painanut, jos kausi olisi viety normaalisti loppuun ja mitä jos Atalantan Josip Ilicic ei olisi loukkaantunut pitkän koronatauon aikana katkaisten miehen lennon kentällä?

Kokeile myös näitä: 

VISA! Osaatko nimetä kaikki 49. Valioliigassa pelannutta joukkuetta?

VISA! Nimeä 10 Sportti-Teemua – Aikaa 5. Minuuttia!

Jalkapallo - HP

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 4