Hal Gill ei arvosta Neymarin ja kumppaneiden kaatumisia

Jalkapallon MM-kisoissa kaatuillaan. NHL-pelaajat eivät katso tätä hyvällä.

Käynnissä olevien jalkapallon MM-kisojen aikana on puhuttu jälleen paljon siitä, kuinka huippu-urheilijat kaatuilevat pienestäkin hipaisusta ja pahimmassa tapauksessa kierivät maassa tovin, jos toisenkin. Nyt, Hal Gill, yksi NHL-kaukaloiden legendaarisesta puolustaja kolosseista on avannut oman sanaisen arkkunsa kieriskelystä. Yli 1 100 ottelua NHL:ssä pelannut Gill on itse urheilijana ottanut ja antanut paljon osumia, joten mies tietää kyllä mistä puhuu. Hänen onkin mennyt maku jalkapalloilijoiden teatraaliseen toimintaan. Gill on kirjoittainutkin Twitterissä että ”Haluaisin nähdä NHL –tuomarit FIFA:n otteluissa. Se olisi hemmetintoinen peli!”

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

NHL-tuomareilta ehkä jäisi viheltämättä kaatuminen jos toinenkin pelin tiimellyksessä. Kaiken kaikkiaan jalkapallon MM-turnaus on tietenkin tarjonnut paljon ikimuistoisia hetkiä, mutta erityisesti Brasilian kultapojan, Neymarin, kieriskelyt ovat aiheuttaneet paljon komiikkaa. Mitenköhän Neymar olisi pärjännyt tässä tilanteessa Gillin kanssa? Olisiko pakoon kieriminen alkanut jo ennen hanskojen tippumista?

 

NHL:ssä filmaamista ei katsota hyvällä vaan siitä rangaistaan nopeasti pienellä istunnolla. Tästä syystä myös San Jose Sharksin maskotin tulee olla tarkkana, ettei vaan anna Neymarina innoittamana pelleissään huonoja ideoita kenttäpelaajille…

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia