Higuain AC Milaniin, Bonucci takaisin Juventukseen

Juventus antoi Gonzalo Higuainin lähteä AC Milaniin. Torinon Vanha Rouva sai Leonardo Bonuccin takaisin puolustukseensa.
Gonzalo Higuain harjottelee

Juventus ja AC Milan ovat tehneet kolmen pelaajan kovan kaupan. Viime kauden AC Milanin kapteeni, puolustaja Leonardo Bonucci palaa takaisin Juventukseen vain vuoden sen jälkeen, kun hän jätti Juven. Vaihtokaupassa Juventuksesta AC Milaniin lähtee mainio toppari Mattia Caldara. Samalla Gonzalo Higuain lähtee Juventuksesta AC Milaniin 18 miljoonan euron lainasopimuksella. AC Milanilla on ensi vuoden kesällä mahdollisuus ostaa Higuain omakseen 36 miljoonan euron summalla. Higuainin paikka Juventuksessa kävi hieman epävarmaksi, kun joukkue hankki Cristiano Ronaldon Real Madridista aikaisemmin kesällä. Higuainin on tarkoitus mennä AC Milanin lääkärintarkastukseen torstaina.

 

24-vuotias Caldara tuli Atalantasta Juventukseen vain kuukausi sitten. Juve käytti Caldaraa saadakseen takaisin entisen huippupakkinsa Bonuccin, joka ei viime kaudella AC Milanissa päässyt samalla tasolle kuin aikaisemmin Torinon Vanhassa Rouvassa. Caldaran ja Bonuccin arvo on aikalailla samoissa, joten vaihtokauppaan ei liity rahaa. Pelaajien hinta-arvio on 35 miljoonaa euroa.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia