Houston Rockets teki uuden kolmosennätyksen

Houston upotti Washingtonia vastaan 26 kolmosta, Joukkueella kulkee kehnon alkukauden jälkeen, mutta Lauri Markkasen Chicago Bullsilla ei kulje vieläkään.

James Harden, Houston RocketsHouston Rockets laittoi viime yönä NBA:n kolmen pisteen ennätyksen uusiksi. Rockets upotti 26 kolmosta, kun se voitti Washington Wizardsit 136-118. Houstonin ykkösmies, partanaama James Harden heitti kuusi kolmosta, ja teki kaiken kaikkiaan 35 pistettä. Point guard Chris Paul pussitti viisi kolmosta ja Gerald Green sekä Eric Gordon neljä kumpainenkin.

Aikaisempi kolmosennätys oli Cleveland Cavaliersilla maaliskuulta 2017. Viime yönä Houstonin Gary Clark heitti joukkueensa 25. kolmosen, ja sillä joukkue nousi Cavaliersin rinnalle tilastossa. Seuraavat neljä Rockets heitti ohi, mutta Michael Carter-Williams osui vielä kerran, kun puolisen minuuttia peliä oli jäljellä.

 

Washingtonin voittaminen oli Houstonille viiden perättäinen voitto. Joukkue on pikku hiljaa petraamassa kehnon alkukauden jälkeen. Nyt se on jo play offs -paikalla Läntisen konferenssin seitsemäntenä.

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls taas ovat pahasti alamaissa. Viime yönä se hävisi Brooklynissä niukasti lukemin 93-96. Bulls johti suurimman osa ottelusta, mutta se ei pystynyt mitään Netsin loppukirille. Markkanen pelasi taas yhden heikoimmista peleistään. 33 minuutissa hän teki vain kahdeksa pistettä ja otti kuusi levypalloa. Bullsin ykkönen oli takamies Kris Dunn, joka teki 24 pistettä.

Chicago on kärsinyt alkukaudesta loukkaantumisista hyvin paljon. Markkanen on pelannut vasta yhdeksän ottelua. Kris Dunn ja Bobby Portis ovat myös olleet sairastuvalla pitkät pätkät. Viimeisimpänä joukkueen ykköspistemies Zach LaVine loukkaantui, ja hänen sairaslomansa kestää ilmeisesti jopa kuukauden.

Bullsilla on tällä hetkellä vasta seitsemän voittoa, ja se on koko NBA:n vähiten.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia