Huhu Englannista: aviorikoksia, turpaanvetoa ja sekasortoa Tottenhamin pukukopissa

Syy Tottenhamin ongelmiin on huhujen mukaan, että Vertonghenilla on seksisuhde Eriksenin vaimon Sabrina Kvistin kanssa, ja siitä on seurannut kaaosta, tappelua ja kova välirikko joukkueen kesken

vertonghen_eriksen

Tottenham hävisi Mestareiden liigassa kotonaan Bayern Munchenille 2-7. Tulos oli katastrofi ja muutenkin kausi on ollut heikonlainen. Syy surkeuteen saattaa löytyä huhussa, joka on sitkeästi elänyt Englannissa. Tabloid-lehti The Sunkin on jo uutisoinut tarinan.

Huhun mukaan Tottenhamin topparilla Jan Vertonghenilla olisi ollut ennen kautta seksisuhde keskikentän taiturin Christian Eriksenin vaimon kanssa. Ja kun tämä oli tullut ilmi, niin joukkueen kapteeni Harry Kane oli saanut sellaisen raivarin, että oli mennyt pamauttamaan Vertonghenia turpaan. Nyt sitten koko Tottenhamin pukukoppi on kahtia jakautunut, riidat ovat kovat eikä manageri Pochettinolla ole keinoja ratkaista tilannetta.

Huhu toisi vastauksen moniin kysymyksiin. Miksi Vertonghenilla oli musta silmä valokuvissa aiemmin tällä kaudella? Ja miksi Vertonghen, yksi Valioliigan parhaista toppareista, yllättäen istui kauden kolme ensimmäistä ottelua katsomossa ja vaihtopenkillä?

Torstain The Sunissa Eriksen on sanonut, että huhut ovat bullshittiä, mutta mitäpä muutakaan hän voisi sanoa?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia