Huhujen mukaan Juventus saamassa kovia nimiä organisaation ensi kaudella

Miltä kuulostaisi Cristiano Ronaldo, Paul Pogba ja Pep Guardiola yhdessä Torinossa?

Paul Pogba Juventus

 

Juventus, Vanha Rouva, lähti jalkapallokauteen 2018/19 mielessään vain yksi ja ainut asia: Mestarien liigan voitto. Torinolaisseura on nostanut viimeksi iso korvaista kannua kaudella 1995/96 ja tempun toistaminen on ollut niin kovin lähellä lähihistoriassa. Joukkue osti viime kesänä supertähti Cristiano Ronaldon Real Madridista juuri sitä varten, että portugalilainen johdattaa Bianconerin mestaruusjuhliin. Toisin kuitenkin kävi ja nyt Italiassa kuohuu.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Italialaismediat ovat rummuttaneet viime päivät kahta todella kovaa huhua Juventukseen liittyen. Ensinnäkin useiden italialaisten sekä ranskalaisten lähteiden mukaan ranskalainen Paul Pogba on ilmoittanut nykyiselle seuralleen Manchester Unitedille, että hän ei halua kantaa enää ensi kaudella punaista nuttua. Ranskalaisen tiedetään olleen tyytymätön pelaamiseen Jose Mourinhon alaisena mutta ääni muuttui kellossa hetkeksi, kun Ole-Gunnar otti ohjat ManU:ssa. Uuden valmentajan ja seuran kuherruskuukausi on nyt nähtävästi tullut päätökseensä, ja Pogba on jälleen lähtökuopissa. Huhujen mukaan maailmanmestarilla on kolme vaihtoehtoa: Juventus, Paris-Saint Germain ja Real Madrid. Vaihtoehdoista kaksi viimeistä voivat tarjota Juvea enemmän rahaa mutta italiassa uskotaan Pogban agentin Mino Raiolan hyvien Juventus-suhteiden edes auttavan paluuta Torinoon. Pogba tiedettävästi haluaisi myös pelata Cristiano Ronaldon kanssa. Nähtäväksi jää, tarttuuko mustekala Vanhan Rouvan katistakaan.

Lue myös: Inter Milan – Juventus 27.4.2019

Toiset isot puheet koskettavat Juventuksen valmentajaosastoa. Fanit ovat jonkun aikaa vaatineet valmentajavelho Max Allegrin eroa. Fanien mielestä valmentaja pelaa liian puolustavasti ja pelokkaasti. Italialaisten mukaan Juventus johdolla on kuitenkin ollut täysi luotto Allegriin aina Ajax-otteluihin asti. Tämän jälkeen luotto on hieman murentunut ja nyt ilmeisesti haetaan Allegrille korvaajaa. Jo aiemmin kaudella oli kirjoituksia siitä, kuinka Manchester Cityn nykyinen manageri Pep Guardiola olisi tehnyt neljän vuoden mittaisen diilin Juventuksen kanssa. Mies itse kiisti huhut mutta nyt ne ovat jälleen ottaneet tuulta alleen. Toiset pitävät huhua jo totena, sillä puheet Guardiolan siirrosta Juventukseen on laittanut liikkeelle sama henkilö, joka ensimmäisen kerran vihjasi CR7:n siirrosta. Ja kuinkas siinä tarinassa kävikään kuukausien soutamisten ja huopaamisten päätteeksi?

Siirtyvätkö Pogba ja Guardiola Juventukseen ja onko Vanha Rouva sitten valmis Mestarien liigan voittoon?

Kommentoi Facebookissa!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia