Huhut: Chelsea löytänyt jo korvaajan Eden Hazardille - Coutinho palaa Valioliigan?

On ihme jos Eden Hazard ei jätä ensi kesänä Chelseaa, mutta mistä sinisille korvaaja ja miten siirtokielto vaikeuttaa kaupantekoa?

Barca juhlii maalia

Erittäin hieno jalkapallokausi 2018/19 on matkustamassa vääjäämättä kohti päätepysäkkiä, kun kaikki Euroopan suursarjat saavat muutamien viikkojen kuluessa kautensa pakettiin. Mitä lähempänä kauden viimeiset ottelut ovat niin sitä suurempana siirtohuhut alkavat velloa.

Yksi kesän kuumista perunoista on Chelsean supertähti Eden Hazard. Belgialainen huippupelaaja on yhdistetty jo pitkän aikaan La Liga jättiläiseen Real Madridiin. Nyt nämä huhut ovat saaneet jälleen uutta pontta, kun Chelsean kerrotaan löytäneen Tommy Lindgrenin kaksoisolennolle korvaaja. Telefoot lehden mukaan Chelsea on valmis paikkaamaan keskikentälle mahdollisesti syntyvää aukkoa entisellä Valioliigapelaajalle Philippe Coutinholla. Brasilialaisen kausi on mennyt penkin alle nykyisessä seurassa FC Barcelonassa eikä mies ole vakiinnuttanut paikkaansa katalaanien avauksessa. Huhuista mielenkiintoisen se fakta, että Chelsea on siirtokiellon alla joten käytännössä Coutinhon siirto takaisin Valioliigaan nimenomaan Chelsean paitaan ei pitäisi olla mahdollista tulevana kesänä.

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Coutinho sittenkin Ranskaan?

Coutinho itse on jutellut avoimesti siitä, kuinka hän on hyvä ystävä Neymarin kanssa ja miten hän haluaisi vielä jonakin päivänä pelata maajoukkuekollegansa kanssa samassa seurajoukkueessa. Olisiko Coutinhon suuntana sittenkin Paris-Saint Germain eikä Chelsea? Vai jääkö 28 – vuotias keskikenttäpelaaja FC Barcelonaan? Kerro oma mielipiteesi esimerkiksi Facebookin kommenttikentässä!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia