Huippupakille pitkä pelikielto vedonlyönnin vuoksi

Pitkään pelikieltoon ja sakkoihin riitti se, että kertoi kavereillaan tulossa olevasta siirrosta toiseen seuraan. Ja kaverit kävivät lyömässä tästä vetoa.

kieran trippier atletico madrid

Englannin maajoukkueen ja Atletico Madridin laitapuolustaja Kieran Trippier on saanut 10 viikon pelikiellon rikottuaan uhkapelisääntöjä. Samalla Trippierille annettiin 70 000 punnan sakot.

Englannin jalkapalloliitto FA oli tutkimuksissaan saanut selville, että Trippier oli rikkonut pelaajien rahapelisääntöjä heinäkuussa 2019 ennen siirtoaan Tottenhamista Atletico Madridiin.

FA:n mukaan Trippierin rikkeet liittyvät juuri hänen siirtoonsa Atleticoon. Vetofirmoilla on auki vetomarkkinoita siitä mihin pelaajat siirtyvät. Trippier on väittänyt tiukasti, että hän ei ole lyönyt vetoa tai kehottanut ketään betsaamaan siirtonsa puolesta. Trippierin vakuutteluista huolimatta FA löysi hänet syylliseksi neljän eri uhkapelisäännöksen rikkomiseen.

Trippierin on tarvinnut vain sanoa hetki ennen siirron julkistamistaan kavereilleen, että hän lähtee nyt Madridiin. Tämä olisi jo uhkapelialan sisäpiiritiedon jakamista. Ja näin tässä tapauksessa ilmeisesti on käynyt. Varsinainen syyllinen pelikieltoon ja sakkoihin on siis Trippierin kaveripiiri, joka meni ansaitsemaan helpot lantit laittomalla tiedolla.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

 

Trippier jää nyt sivuun kaikkiaan 12 Atleticon ottelusta, mukaan lukien ensimmäinen osa Mestareiden liigan pudotuspelejä Chelseaa vastaan. Tähän mennessä Trippier on ollut Atleticon avauksen vakiokasvo. Tämän kauden maalitili Trippierillä on vielä avaamatta.

Kieran Trippier on myös yhdistetty siirtoon Manchester Unitediin. Siirtoikkuna aukeaa taas tammikuussa, mutta nyt pelikiellon vuoksi tämä taitaa jäädä tapahtumatta. Man United olisi halukas hankkimaan joukkueeseen oikean pakin paikalle myös hyökkäävämmän vaihtoehdon Aaron Wan-Bissakan lisäksi.

NORDICBET 50€ ILMAISVETO-TARJOUS