Huuhkajat ottelut ilmaiseksi Neloselta ja JIM:ltä!

Suomen jalkapallomaajoukkueen eli Huuhkajien loppuvuoden ottelut näkyvät Nelosella ja Jimillä. Tarjolla neljä Kansojen liigan matsia sekä Ranska-ottelu.

suomen jalkapallo maajoukkue

Suomen jalkapallomaajoukkue eli Huuhkajat jatkaa taas Kansojen liigaa. Ottelut näkyvät jatkossa Nelosella ja Jimillä. Lisäksi Viafreeltä matsit voi katsoa ilmaiseksi.

Nelonen Media on tehnyt diilin otteluista Huuhkajien tv-oikeudet omistavan pohjoismaisen Nordic Entertainment Group -firman kanssa.

Suomen ensimmäinen Kansojen liigan ottelu lokakuussa on kotipeli Bulgariaa vastaan. Matsi pelataan sunnuntaina 11.10. klo 19.

Seuraavana keskiviikkona Suomi pelaa jälleen kotikentällä, kun Olympiastadionilla vierailee Irlanti. Ottelu alkaa myös kello 19.

Suomi aloitti tämän kauden Kansojen liigan ensin häviämällä Olympiastadionilla Walesille 0-1. Seuraavassa ottelussa Suomi sitten voitti Irlannin vieraissa 1-0 Fredrik Jensenin maalilla.

BONUS: Bonus jopa 300€, tai talleta 10€, saa 50€
Pelaa nyt

Huuhkajat loppuvuoden Nelosella!

Loppuvuoden aikana Nelonen sekä Jim näyttävät yhteensä viisi Huuhkajien ottelua. Kaikki pelit ovat suoria lähetyksiä suomalaisella laatuselostuksella. Pelit ovat nähtävissä myös Ruutu+ -palvelussa. Kansojen liigan matsit näkyvät myös Viafreen ilmaissivuilta ilmaisinä live stream lähetyksinä.

Suomen maajoukkueen loppuvuoden matsit:

11.10. klo 19.00 Suomi-Bulgaria, selostajana Mikko Innanen, Jim (Live Stream, Viafree)

14.10. klo 19.00 Suomi-Irlanti, selostajana Ville Kuusinen, Nelonen (Live Stream, Viafree)

11.11. klo 22.10 Ranska-Suomi (A-maaottelu)

15.11. klo 21.45 Bulgaria-Suomi

18.11. klo 19.00 Wales-Suomi

Ainakin kahdesta seuraavasta ottelusta Nelosen kanavilla on nähtävillä myös Viaplayn ennakkostudio, joka alkaa tunnin ennen ottelun alkua.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia