Huuhkajien ratkaisumatsit Nelosella!

Suomi - Liechtenstein -ottelu näkyy Nelosella! Kansanjuhlaa kotisohvilla! Kaikki torille, kun Suomi pääsee kisoihin! Jättiskriinit Tampereella ja Helsingissä!

Sparv ja Kamara

Suomi pelaa jalkapallohistoriansa tärkeimmän ottelun ensi viikon perjantaina, ja koko kansan riemuksi ottelu nähdään suorana Neloselta. Voitto Liechtensteinista veisi Suomen ensimmäistä kertaa arvoturnaukseen, eli ensi kesän EM-kisoihin.

Myös Kreikka-ottelu näkyy Nelosella, mutta hyvinkin saattaa käydä niin, että ottelu Kreikassa on jo kisapaikan kannalta merkityksetön.

Varsinainen kansanjuhla on hyvin lähellä perjantain ottelussa. Suomi on vetomarkkinoilla suursuosikki, esimerkiksi Betssonilla Suomen voittokerroin on viikkoa ennen ottelua vain 1.03.

 

Mikä maa voittaa EM 2020 kisojen kultaa - päivitetty 23/11/20

Suomi – Liechtenstein -ottelu pelataan Helsingissä Töölön Telia 5G Areenalla. Peli alkaa iltaseitsemältä.

Nelosen katsojat saavat aloittaa matsin seuraamisen Viasatin kisastudion kanssa. Isäntänä studiossa on Ville Klinga ja rautaisina asiantuntijoina Pasi Rautiainen sekä Mika Kottila. Pelin selostajana on Ville Kuusinen.

Kaikenlaista juhlaa on jo järjestetty ottelun yhteyteen. Valioliiga-seura Norwich järjestää pelin jälkeen Teemu Pukin kunniaksi Pukki Partyt Helsingissä Apollo Live Clubilla. Eri kaupungit ovat pystyttämässä toreilleen jättiskriinejä pelin seuraamiseksi. Ainakin Tampereen Keskustorille tulee iso ruutu futisfaneille. Helsinkiin on suunnitteilla samanlainen, paikkana olisi ilmeisesti Oodin viereinen Kansalaistori.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia