VIDEO: Ensin vihataan ja sitten halataan ❤

Välillä voi lyödä, repiä ja kirota mutta lopulta aina halataan.

14.2 helmikuuta. Ystävänpäivä. Internetin suurimman ja viisaimman tietopankin Wikipedian mukaan: ” Ystävänpäivä on mahdollisesti saanut alkunsa antiikin Rooman Lupercalia-juhlasta, jota vietettiin 15. helmikuuta. Juhlalla kunnioitettiin Junoa, roomalaista naisten ja avioliiton jumalatarta, sekä Pania, luonnon jumalaa. Nuoret miehet kokoontuivat Palatinus-kukkulalla olevaan luolaan ja uhrasivat vuohia ja koiran.” 

Kansainvälisesti ystävänpäivänä muistetaan omaa rakasta erityisellä tavalla. Suomessa juhla ei ole rakastavaisten päivä vaan koko kansan yhteinen hyvän mielen päivä. Ystävänpäivänä on aivan oikein muistaa lähimmäisen lisäksi sitä rakasta vihollistaan tai henkilöä josta ei normaalisti juuri välitä. Monet ihmiset voivatkin ottaa mallia urheilun ihmeellisestä maailmasta. Urheilupiireissä on monta tiukkaa taisteluparia, joissa lähes vihataan toinen toista kilpailutilanteessa mutta kun taistelu taukoaa, niin kilpakumppani voidaan kohdata hymyissä suin yläfemmoja ja halauksia heitellen. Vai mitä sanotte näistä ”rivalryistä”?

Näin on käynyt pari kertaa esimerkiksi jääkiekkokentillä. Alla pari videoita jotka osoittavat, että jäänpinnalle mahtuu samaan aikaa sekä raivoa, että rakkautta:

 

 

Median ja jalkapallonystävien keskuudessa maalaillaan usein myös kuvaa eeppisestä kaksintaistelusta Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin välillä.

Mitä mieltä he itse ovat toisistaan, ei kovin pahoja sanoja?

 

Formula 1 radoilla on ollut viime vuodet vain yksi taistelupari ja se on Sebastian Vettelin sekä Lewis Hamiltonin välinen kamppailu. Pettymyksen ja ilon keskellä, mestaruuden ratkettua, voi kuitenkin antaa neutraalin ja toista kunnioittavan halauksen:

 

Yksi urheiluhistorian ehdottomasti kovimmista kaksinkamppailuista käytiin jo 1970 – luvulla kun Rocky Balboa kohtasi  universumin eeppisimmässä nyrkkeilyottelussa Apollo Creedin. Tämä tanssipari ei sietänyt toisiaan ja kuinka lopulta kävi? Syntyi historian ensimmäinen bromance…

 

Hyvää Ystävänpäivää ja muistakaa halata toisianne!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia