ENCEn turnaus huipentuu tänään Major-finaalissa!

Suomalaisen ENCEn ja tanskalaisen Astraliksen välinen IEM KATOWICE CS:GO finaali alkaa kello 20.00 suomen aikaa! Onko ENCEstä voittamaan tämän hetken maailman paras joukkue?

Josset ole vielä kuullut The Verkkarsin EZ4ENCE kannatusbiisiä niin laita se välittömästi soimaan ja virittäydy tunnelmaan! Pätkän mukaansatempaavasta kannatusbiisistä ja Aleksi Jallin suunnitelmat kuulet tästä:

https://www.instagram.com/p/BugSxIoFaLn/

”ez 4 ence ence ence dens putted upperbelt putted upperbelt

minorist majorii, haastaa legendaarisii, nyt isos liigas, niin ku rosbergi, suomalaist strättii maailmanluokan kaliberil, kaks lasii maitoo ja yks lasi piimää, ence kylvää ja ence siittää natun paljusta kansi avataan pojat on tulos, torilla tavataan!

Torijuhlat ovat nyt erittäin lähellä, sillä suomalaissensaatio ENCE kohtaa sunnuntai-iltana hallitsevan Major-mestarin Astraliksen. ENCEn voittaessa tämän ottelun saamme luvan laulaa ”Suomi on uusi maailmanmestari hei! Maailmanmestari hei!”

ENCE on tehnyt jo nyt historiaa voittamalla maailman toiseksi parhaan tiimin Liquidin sekä kolmanneksi parhaan NaVin. Sunnuntai-illan vastutaja Astralis on kuitenkin kovan luokan kaliberia, mutta uskomme kuitenkin valtavan hypen saattelemana suomalaismenestykseen!

Vuoden ensimmäinen Counter-Strike: Global Offensiven major-turnaus pelataan Puolan Katowicessa ja jo eilen täynnä ollut Spodek Arenan katto tulee ratkeamaan tänään liitoksistaan!

Suomalaismenestys ollaan noteerattu hienosti myös kotimaassa, kun Helsingin Casino sekä Lahden Pelicans ovat järjestäneet kisakatsomon. Lahdessa screenin piti olla alustavasti Isku Areenalla, jonka kapasiteetiksi ilmoitettiin 300 henkilöä, mutta eihän se meille riitä! Tapahtuma siirrettiin Pelicans aulaan jonne mahtuu 600 henkilöä jännittämään illan trilleriä.

ENCE lähtee otteluun altavastaajana, mutta ollaanhan me napattu jo kaksi kovaa päänahkaa, joten mikä sunnuntaina olisi esteenä? Muista seurata jännitysnäytelmää klo 19.45 alkaen Yle Areenassa Jossa äänessä Teemu ”Wabbit” Hiilinen ja Teemu Kurppa tai Pelaajat.comin Twitchissä, jossa selostajina toimii  Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Jussi “gstus” Perälä. 

K18 Näyte Pelaajat.comin selostuksesta ja mahtavasta tunnelmasta: K18

Huhujen mukaan Helsingin senaatintorille ollaan jo valmisteltu voitonjuhlia, joten EZ4ENCE soimaan ja sit mennään putted upperbelt putted upperbelt!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia