KUVAT: Nainen kutsuu itseään maailman seksikkäimmäksi maalivahdiksi

Kanadan Provincial Women’s Hockey Leaguen Bluewater Hawksin maalilla torjunutta 20-vuotiasta Mikayla Demaiteria on tituleerattu maailman kuumimmaksi maalivahdiksi. Nyt myös nuorukainen itse on alkanut nimittää itseään kuumimmaksi ja hän tienaa Instagram julkaisuilla miljoonia dollareita.

Chathamissa Ontariossa 14. toukokuuta 2000 syntyneen Mikayla Demaiterin ura aktiivijääkiekkoilijana jäi lyhyeksi, kun hän riisui varusteensa viime vuonna. Demaiterille tehty polvileikkaus sai kaunottaren tekemään lopetuspäätöksen ja hän päätti aloittaa uran mallina. Nyt monet mediat kuten TheSun tituleeraa hänen olevan maailman seksikkäin maalivahti.

Hän ehti pelata Bluewater Hawksin maalilla Kanadan Provincial Women’s Hockey Leaguessa 20 ottelussa.  Hän kirjautti otteluissa torjuntaprosentin 90,9 ja päästettyjen maalien keskiarvoksi kirjautui 2,25.

Emme ole täällä kuitenkaan katsomassa tilastoja, joten ihailkaamme nuoren naisen Instagram kuvia.

Nyt kun Demaiter ei ole tolppien välissä, niin hän on alkanut pitämään faninsa tyytyväisenä upeilla kuvilla. Jäällä naisella oli päällään tietenkin reilusti suojavarusteita, mutta nyt hän näyttää yli 200 000 seuraajalleen mitä varusteiden alta löytyy. Nainen kertoo käyvänsä salilla usein ja mikäs tuntuisi paremmalta urheilun jälkeen kuin sauna?

Jäältä on siirrytty vesiurheilun ja vesijetteilyn pariin.

Demaiter ei ole vain kaunis, vaan hän on myös fiksu. Nainen opiskelee yliopistossa Ontarion provinssissa.

Celebs Trend Now -sivuston mukaan Demaiter on nyt 19-vuotiaana yksi rikkaimmista Kanadalaisista malleista. Hänen viime vuoden nettovarallisuudeksi on arvioitu yhdestä viiteen miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 tulot olivat 100 000 dollarin ja miljoonan dollarin välissä, joten kasvu on hurjaa ja suunta on vain ylöspäin, sillä hän kahlii kokoajan lisää seuraajia.