Jääkiekon MM-kisat Viasatin kanaville!

Leijonilla on uusi koti keväästä 2024 alkaen.

Suomessa on yksi asia mikä pysäyttää koko kansakunnan kerran vuodessa ja se on tietenkin jääkiekon MM-kisat.

Leijonien MM-kulta jahtia seurattiin ensin vuosikymmeniä Ylen kanavilta, kunnes MTV3 ja C More kaappasivat Leijonat omaan häkkiinsä. Tulevaisuudessa puhaltavat kuitenkin uudet tuulet, kun Viasatin omistava NENT Group uutisoi näyttävästi hankkineensa jääkiekon MM-kisojen lähetysoikeudet itselleen kokonaisuudessaan pohjoismaissa.

Jääkiekon MM-kisat tulevat näkymään keväästä 2024 lähtien Viasatin maksu TV-kanavilla sekä Viaplay-palvelussa. NENT Group kertoi heti eilen, että osa peleistä tulee olemaan katsottavissa ilmaiseksi ja osa jo totutusti maksumuurin takana. Samalla Viasat ilmoitti, että se on ostanut myös CHL:n sekä MM-kisojen 1. & 2. divisioonan lähetysoikeudet itselleen. CHL ja MM-kiekko näkyvät vuoteen 2023 asti C Morella sekä MTV3:lla.

Ilmaiset livestreamit

Urheilun lähettäminen ja seuraamien ovat isoa bisnestä, jonka vuoksi TV-yhtiöt usein laittavat urheilulähetykset maksullisten palveluiden taakse. Huippu-urheilua voi kuitenkin seurata paljon myös ilmaiseksi ilmaisia livestreamejä hyödyntäen. Esimerkiksi peliyhtiö Unibet striimaa vuosittain yli 10 000 urheilutapahtumaa. Tällä kaudella Unibetin sivuilta voi seurata esimerkiksi kaikki NFL-ottelut!

NordicBetiltä vastaavasti voi seurata livestreameinä CHL-otteluita ja kaikkien muiden joukkueiden kuin Jokereiden KHL-pelit. Livestreameihin ja VPN-palveluihin pääset tutustumaan paremmin tästä artikkelista, voit myös siirtyä suoraan striimeihin alla olevasta taulukosta!

LIIGAT TAI URHEILUTURNAUKSETPELIYHTIÖ/ STRIIMIN TARJOAJALÄHDE KATSOMAAN
CHL, NBA, UFC
UNIBET UNIBETIN STRIIMi >>
La Liga, Championship , EFL Cup, Ligue 1, Saksan CupLEO VEGASLEO VEGAS STRIIMIIN
SHL, CHL, KHL (ei jokerit)
LA LIGA, Ranskan Ligue 1 EGLANNIN LIIGACUP
ATP tennis
NORDICBETNORDICBET STRIIMIIN >>
JÄÄKIEKON MM-KISAT , NHL , WTA, EUROLIIGAVIAPLAYVIAPLAY PALVELUUN
NBA , ATP TENNIS, KHL, LA LIG A , ENGLANNIN CHAMPIONSHIPBETSAFEBETSAFE STRIIEIHIIN >>
SM- LIIGA, Formula 1, Mestarien liigaTELIA TELIAN PALVELUUN >>
MESTIS, VEikkausliiga, NBA, ESPORTS, SUOMI SARJA, NUORTEN SM-LIIGA, FIGHT SPORTSRUUTU RUUTU PALVELUUN >>
Formula 1, F2 ja F3, SHL, CHL, Jalkapallon Mestarien liiga, Jalkapallon Eurooppa-liiga, La Liga, Golfin PGA Tour,Tennis: ATP1000, ATP500 ja ATP250, Yleisurheilun TimanttiliigaCMORECMORE PALVELUUN >>

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia