Jalkapallohuhut Euroopan suurkentiltä - Mauro Icardin tilanne puhuttaa

Jalkapallomaailmassa pyörii jälleen tukku villejä huhuja kauden ratkaisuhetkien alla. Veikkaussivut.com listaa tänään muutamia tarinoita Euroopan huipulta.

jalkapallo kenttägrafiikkakuva

Raphael Varane

Real Madridin ranskalainen puolustaja Raphael Varane on lehtitietojen mukaan jättämässä seuran tämän kauden päätteeksi. Vuodesta 2015 asti La Ligan suurseurassa palloa potkinut Varane on suuntamaassa vahvojen huhujen mukana Valioliigaan. Erityisesti Manchester United on kiinnostunut pelaajasta ja Red Devilsillä, jos jollain olisi varaa sekä houkutusvoimaa maailmanmestariin.

Kalidou Koulibaly

Jos Real Madrid menettää Raphael Varanen puolustuslinjastaan niin seura on valmis lyömään 100 miljoona tiskiin saadakseen paikkaajan ranskalaiselle. 27 – vuotias toppari, Kalidou Koulibaly, on seuran kiikarissa ja eiköhän Serie A seura Napoli tuolla rahalla miehestä luovu.

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Karim Benzema

Toinen Real Madridin ranskalaispelaaja Karim Benzema on ollut koko kymmenenvuotisen uransa aikana fanien sylkykuppi Santiago Bernabeulla. Miehen siirtoa pois maisemista on toivottu vuodesta toiseen mutta mikäli uskomme joukkueen uutta-vanhaa manageria Zinedine Zidanea niin Benzema ei ole lähdössä minnekään, ”Karim on tämän joukkueen pelaaja eikä se asia tule muuttumana mihinkään.”

Robert Lewandowski

Puolalainen hyökkääjätähti Robert Lewandowski on ollut jo vuosia yksi Saksan Bundesliigan tehokkaimmista hyökkääjistä. Lehtitietojen mukaan miehelle olisi aikoinaan tarjottu diiliä Paris-Saint Germainista mutta ”Lewa” kieltäytyi kohteliaasti. ”Minulle tarjottiin sopimusta Pariisista mutta kieltäydyin. Joidenkin tietojen mukaan vaimoni ei suostunut siihen, se on typerintä mitä olen kuullut.”

Mauro Icardi

Interin argentiinalaisen Mauro Icardin ura seurassa on paketissa. Piste. Pahimmassa tapauksessa miehen koko ura on menossa vessanpytystä alas. Mies ei pelannut viime ottelussa Laziota vastaan ja manageri Luciano Spalletti kertoi siihen syyn: ”Hän olisi voinut puolituntia, ehkä koko pelin. Se ei ole kuitenkaan se pointti. Pitääkö minun neuvotella ja anella häntä pukemaan Inter-paita päälleen? Pitääkä minun laittaa sähköpostia 20 lakimiehelle että saako joku pelata? Se on nöyryyttävää.” Paljon kertovia lausuntoja Icardin tilasta!

Lähteet: AS, Marca, CalcioMercato, Telegraph

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia