Pornhub julkaisi sivustonsa 10 haetuinta jalkapalloilijaa

Kun fanien suosikkipelaajat eivät ole näkyvillä TV:ssä tai areenoilla, niin fanit yrittävät hakea heitä muualta. Aikuisviihdesivusto Pornhub julkaisi vuodelta 2019 kymmenen haetuinta jalkapalloilijaa, joista osa saattaa yllättää ja osa ei.

10. David Beckham

Onhan se selvää, että mahdollisesti kaikkien aikojen komien jalkapalloilija on listalla. Onko kuitenkin yllätys, että hän on vasta sijalla 10? Pornhubin hakutilastojen mukaan Beckhamin hakuprosentit kokivat vuonna 2018 3440% nousun. Syynä luultavasti vierailu Prince Harryn sekä Meghan Marklen kuninkaallisissa häissä.

9. Karim Benzema

Tämän selittää vuonna 2015 nettiin vuotanut Benzemanin sekä Mathieu Valbuenan seksivideo.

8. Raheem Sterling

Huhut siitä, että Sterlingillä olisi lapsia ympäri maailman useiden eri naisten kanssa saattavat aiheuttaa mielenkiintoa kyseisellä sivustolla.

7. Eden Hazard

Tämä 28-vuotias Belgialainen pääsee etenemään läpi vaikka edessä olisi kymmenen miestä, joten miksei hänestä löytyisi videota aikuisviihdesivustolta?

6. Paulo Dybala

25-vuotias Juventusta edustava Argentiinalainen Dybala on hyvännäköinen nuorukainen, joten ymmärtäähän tämän haun.

5. Kylian Mbappe

Listan sijalle viisi yltää salaman nopea 20-vuotias ranskalainen. Hän ei lopeta uskomatonta pistetehtailua Ranskassa, vaikka hänestä olisi myös kovemmille kentille. Onko hänestä aikuisviihdesivuston suosituimpiin videoihin?

4. Alexis Sanchez

Kentällä ei mene tällä hetkellä hyvin, mutta hän näyttää silti olevan haluttu mies.

3. Mauro Icardi

Icardi varasti hänen mallityttöystävänsä silloiselta joukkuekaverilta Maxi Lopezilta. Wanda Nara ja Icardi menivät naimisiin vain noin puoli vuotta Lópezin ja Naran eron jälkeen. Nara poseeraa usein aistikkaissa kuvissa, mikä selittää myös Icardin kiinnostuksen Pornhubin puolella.

2. Lionel Messi

Maailman paras jalkapalloilija, mutta vasta sijalla kaksi Pornhubin haetuimmissa.

1. Cristiano Ronaldo

Uskomattoman fysiikan omaavaa Ronaldoa ei tarvitse hakea edes kyseiseltä aikuisviihdesivustolta nähdäkseen hänet boxereissa.

Pornhub - Football- Soccer

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia