Jalkapallon maailmanmestari Lukas Podolski debytoi DEL-liigassa!

Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia tekoja. Maailmanmestari Lukas Podolski on päättänyt vaihtaa nappikset hokkareihin pelastaakseen lempi jääkiekkoseuransa!

Lukas Podolski Köln

Saksalainen jalkapalloilija Lukas Podolski on yksi maansa tunnetuimmista ja pidetyimmistä jalkapalloilijoista. Podolski on ihastuttanut jalkapallofaneja niin Bundesliigassa, Valioliigassa kuin Italian Serie A:ssa. Nyt 35-vuotias, vuoden 2014 jalkapallon maailmanmestari, on saanut myös jääkiekkofanit pauloihinsa.

Lukas Podolski DEL-liigaan!

Puolassa syntynyt mutta Kölnissä uraansa rakentanut Podolski on kantanut kortensa kekoon maailmanlaajuisesti urheiluseuroja ravistelleessa koronaviruskriisissä. Saksan jääkiekkoilun pääsarjassa, DEL-liigassa, pelaava Kölner Haie on yksi talousvaikeuksissa olevista seuroista jonka on pelätty menevän konkurssiin. Podolski päättikin auttaa rakkaan kaupunkinsa seuraa tekemällä fanien kanssa vähintäänkin poikkeuksellisen diilin: Jos Kölner Haie joukkueen fanit ostavat joukkueen peleihin 100 000 kappaletta virtuaalisia pääsylippuja, Podolski vetää hokkarit jalkaan ja tekee debyyttinsä jääkiekkoilijana haipaidassa!

Podolski odottaa jo innolla debyyttiä!

Nyt tämä maaginen raja on mennyt rikki ja Podolski kertoo olevansa onnellinen tilanteesta: ”Olen todella onnellinen joukkueen puolesta. Haluan kiittää kaikkia niitä, jotka ottivat osaa kampanjaan. Kun kaikki on selvää, niin suunnittelemme seuran kanssa, miten etenemme tästä. Ainoa mikä on varmaa niin se että katson tulevaisuuteen ja näen itsesi Haie-pelaajana!”

DEL-liiganjoukkueet ansaitsevat lähes 80% tuloistaan pääsylipuista sekä hallilla myydyistä tuotteista. Ilman faneja pelaaminen ja kauden alun pitkittäminen on ollut taloudellisesti paha paikka monille DEL-liigan joukkueelle. Kausi 2020-21 on alkamassa tällä hetkellä 17. päivä joulukuuta. Saksassa on pelattu edellisen kerran jääkiekkoa maaliskuussa 2020.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia